Arkadaşlar 20 bin TL bütçe var.
Masaüstü oyun bilgisayarı almak istiyorum ekran klavye vs tam teçhizat olsun oyunları yüksek kalitede oynatacak bir şey istiyorum özellikle PUBG. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar 20 bin TL bütçe var.
Masaüstü oyun bilgisayarı almak istiyorum ekran klavye vs tam teçhizat olsun oyunları yüksek kalitede oynatacak bir şey istiyorum özellikle PUBG. Yardımcı olur musunuz?
ADAL-RHEA WIN/AMD Ryzen 5 4500/MSI Radeon RX 6600 ARMOR 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Windows 11 Home SL + Game Pass for PC/GAMING BILGISAYAR en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yani zorunlu değil ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum bilsem parça parça alacağım ama hiçbir şeyi hakkında bilgim yok açıkçası yardımcı olursan kendim toplamak isterim
Yani zorunlu değil ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum bilsem parça parça alacağım ama hiçbir şeyi hakkında bilgim yok açıkçası yardımcı olursan kendim toplamak isterim