copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #11 DeliDivane dedi: Dostum maalesef sitede böyle kişiler var konu konu gezip hiçbir fikri olmayıp başkalarını etiketleyip duruyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam her girdiğim konuda isminizi görmem sadece tesadüften ibaret mi yoksa başka bir şey var mı?
DeliDivane dedi: Dostum maalesef sitede böyle kişiler var konu konu gezip hiçbir fikri olmayıp başkalarını etiketleyip duruyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam her girdiğim konuda isminizi görmem sadece tesadüften ibaret mi yoksa başka bir şey var mı?
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.422 Çözümler 7 11 Ağustos 2022 #12 copsayd dedi: Hocam her girdiğim konuda isminizi görmem sadece tesadüften ibaret mi yoksa başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Vardır bir hayır. @copsayd aa buldum bakın 1000 mesajımı sizinle alıyorum.
copsayd dedi: Hocam her girdiğim konuda isminizi görmem sadece tesadüften ibaret mi yoksa başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Vardır bir hayır. @copsayd aa buldum bakın 1000 mesajımı sizinle alıyorum.
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #13 DeliDivane dedi: Vardır bir hayır. @copsayd aa buldum bakın 1000 mesajımı sizinle alıyorum. Genişletmek için tıkla... Vay be! Nice binlere!
DeliDivane dedi: Vardır bir hayır. @copsayd aa buldum bakın 1000 mesajımı sizinle alıyorum. Genişletmek için tıkla... Vay be! Nice binlere!
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2022 #14 İtalya'daki sistemin kampanyası bitmeden al fiyatı şu an normalden 2-3K ucuz.