K kralotobur Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 271 12 Nisan 2023 #11 Kral noktayi koymus istersen tekrardan bak bir konuya. Strazhar dedi: Merhaba arkadaşlar. 20.000TL civarında AMD işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ben böyle bir sistem topladım sizce nasıl ve PSU yeterli olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
Kral noktayi koymus istersen tekrardan bak bir konuya. Strazhar dedi: Merhaba arkadaşlar. 20.000TL civarında AMD işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ben böyle bir sistem topladım sizce nasıl ve PSU yeterli olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
S Strazhar Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #12 kralotobur dedi: Kral noktayi koymus istersen tekrardan bak bir konuya. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda yayıncılıkta yapacağım alacağım bilgisayarda. Attığınız sistemlerden hangisi en iyisi? Son düzenleme: 12 Nisan 2023
kralotobur dedi: Kral noktayi koymus istersen tekrardan bak bir konuya. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda yayıncılıkta yapacağım alacağım bilgisayarda. Attığınız sistemlerden hangisi en iyisi?