COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Çoğu tercihinize dokunmadım ancak böyle daha iyi olacaktır. Hem RAM hem anakart daha iyi. Fiyat olarak aynı oldukları halde.
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Çoğu tercihinize dokunmadım ancak böyle daha iyi olacaktır. Hem RAM hem anakart daha iyi. Fiyat olarak aynı oldukları halde.
Aynı pakette biraz beyaza kaçan X570-P tercih edilebilir öyleyse. Sizin attığınızdakine yakın beyaz yoğunluğunda. Ancak önerilir mi? Tam bilemedim. @Mithat Berhan hocam hangisini önerirsiniz?
Kingston Kng Hypx 16gb Rgb 3600 Hx436c17fb3ak2/16 / CL16 / 3600 MHZ / 16 GB / DDR4 / Var / PC / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Monitör olarak amacın oyun-iş ise 4K monitör bile alinabilir ama genel olarak iş oyun ise ki ben oyun oynarken her zaman(compatitive)1080P öneriyorum ki bu sistemde R5 5600X işlemcisinin olmama sebebi de o aslında. Darboğaz en en aza indiriyor i9 10900K ve bu benim hayalimdeki bilgisayar.
Monitör olarak alianware AW2521HF IPS 1ms 240Hz öneririm çünkü IPS renk canlılığı bakimından iş-oyun-film için cok güzel.