Çözüldü 2000'li yıllardan kalma askeri oyunun adı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

skull_crusher

Kilopat
Daha fazla  
Ben 98 doğumluyum ve 6-7 yaşlarındayken oynadığım bir oyun vardı 2000-2005 yılları arasında çıktı büyük ihtimalle oyun. Tarih veriyorum çünkü yaşı tutmayanların bileceğini sanmıyorum. Oyunda 4 farklı askeri kontrol ediyorduk ve yanlış hatırlamıyorsam F1 F2 F3 F4 tuşlarıyla asker değiştiriyorduk. Her askerin kendi özellikleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Oyun bir süredir aklımda ama adını asla hatırlayamadım. Oyunu bilenler var mı tahminleriniz nedir?

Delta Force serisinden bir oyun olabilir.

Hocam böyle oyunlara meraklısınız sanırsam. Battlefield 2 ve Delta Force Black Hawk Down oynamanızı tavsiye ederim.

Hocam böyle oyunlara meraklısınız sanırsam. Battlefield 2 ve Delta Force Black hawk down oynamanızı tavsiye ederim.

Oynamaz olur muyum o zamanlarda eskiden cdcilerden aldığımız oyunların tadı harbi bir başka. Mesela global operations, swat 3 yine o zamanlar oynadığım oyunlardandı unutulmaz benim için. Geçen de freedom fighters diye bir oyunu buldum yine eskilerden o dönemin ne kadar iyi oyunu varsa çekip çıkarmışım vallahi Bir de Spec Ops The Line diye oyun vardı o zamanlarda. Steam bedava verince tekrar bitirmiştim birkaç sene önce. O zaman anlamıyosun oyunu ama sonradan nasıl bir psikolojik aksiyon oyunu olduğunu öğrendim

Hayırlı olsun hocam oyununuzun ismini bulunca çok mutlu oluyorsunuzdur. Bu hissi ben de çok yaşıyorum.

Öyle oluyor gerçekten böyle 5 dklığına o anlara dönüyorsunuz o çocukluğunuza o güzel zamanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…