2000TL 144Hz monitör önerisi

Berk Çiçek

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2000TL bütçem var aklımda AOC C27G1 modeli vardı fakat tavsiye edilmediğini gördüm. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2000TL bütçem var aklımda AOC C27G1 modeli vardı fakat tavsiye edilmediğini gördüm. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
200 TL artarsa çok iyi bir monitör.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin rezalet bir monitör. TN ve IPS rakiplerinin yakınına dahi yaklaşamıyor, 240Hz'e aldanıp alınmaması gereken bir model.

Stokta olsa AOC C24G1 önerecektim fakat kalmamış sanırsam. Aynı modelin 27" versiyonunun önerilmeme sebebi ise 1080P çözünürlükte en üst değer 24". Daha üst boyutlara çıktığımızda pikseller göze batmaya başlıyor, güzel bir görüntü olmuyor. Özellikle benim gibi CS'de 1024x768 çözünürlükte oynuyorsanız. 24GU2 modeli ise IPS panel olduğu için sizin oynadığınız oyun türlerine bağlı olarak alınır. Eğer hikayeli oyunları oynuyorsanız ama rekabetçi online oyunlar da oynuyorum derseniz alınır ama daha çok rekabetçi online oyunlar oynuyorum derseniz IPS panel yerine VA veya kaliteli bir TN panel almanız gerekir.

Hocam eğer rekabetçi oyun oynuyor ve hızlı bir panelim olsun diyorsanız TN panel almanızda fayda var. Öneri olarak da ASUS'un VG248QG modelini öneririm. 0, 5ms 165Hz yanı sıra Freesync/G-Sync desteğide mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…