2000TL 2.el sistem önerisi

cosama

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Benim kendime ait bir sistemim var. Fakat kardeşime 2000TL bütçe ile 1366X768 bir monitörde kullanılacak bir sistem tavsiyesi istiyorum. Kendisi daha çok 2016-2017'de çıkan oyunları oynuyor. Bazen daha eski oyunları da oynuyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç 2.ele bulaşma. 0 al daha düşük olsun ama senin olsun. Sorun çıkar İleride başın ağrır

Bence hiç 2.ele bulaşma. 0 al daha düşük olsun ama senin olsun. Sorun çıkar İleride başın ağrır
hocam bütçem çok az 0 olarak apu sistem 1366x768 de bana ne kadar performans verir

Yani, CS:GO, LoL gibi oyunlar oynuyorsa üzmez. AAA oyunlarda 720P en düşük ayarlarda 40-50 FPS oynar.

Ne yazık ki CS:GO LoL gibi oyunlardan çok Rise of the Tomb Raider bir de abzu diye bir oyun oynamak istiyordu.

Hocam bütçem çok az 0 olarak APU sistem 1366X768'de bana ne kadar performans verir

Mahallede yakınlarda bilgisayar işleri yapan biri varsa onlara bir bak derim bir sorun olursa gelir iade ederim taahhütüyle satın alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…