4 yıldır Logitech G203 kullanıyorum biraz eskimeye başladı ve yeni bir mouse almaya karar verdim bütçem maksimum 2000TL mouseler hakkında çok bilgiye sahip değilim ama özellik olarak tutuşu fingertip ya da claw olan çok ağır olmayan kaliteli bir mouse önerisine ihtiyacım var. Kablosuz olabilir.
Rival 600 kullanıyordum fakat "bence" kronik bir arızası var ve sürekli scroll tuşu bozuluyor. Param olmadığı için Deathadder Essential aldım, şimdilik mutluyum.
Merhaba arkadaşlar, bugün yaklaşık iki gündür kullandığım Furylevel Z1 mouse'un belki de Furylevel'ın kendi videosu dışında yapılmış en detaylı incelemesini sizlerle paylaşacağım. Öncelikle sipariş ve destek sürecinden bahsetmek istiyorum. Siparişi Trendyol üzerinden 24 Haziran tarihinde saat...
Rival 600 kullanıyordum fakat "bence" kronik bir arızası var ve sürekli scroll tuşu bozuluyor. Param olmadığı için DeathAdder Essential aldım, şimdilik mutluyum.
4 yıldır Logitech G203 kullanıyorum biraz eskimeye başladı ve yeni bir mouse almaya karar verdim bütçem maksimum 2000TL mouseler hakkında çok bilgiye sahip değilim ama özellik olarak tutuşu fingertip ya da claw olan çok ağır olmayan kaliteli bir mouse önerisine ihtiyacım var. Kablosuz olabilir.