2000TL altı mouse önerisi

Bütçe
2000
Beyaz olan model Pro imiş hocam ancak Apex alacağım gibi duruyor. Nordic mcu PAW3950 sensör gibi avantajları var ancak hiçbir yerde Apex modelini bulamıyorum, AliExpress'de ise 2500TL civarında vergisi olmadan o da gümrükte takılacağı için sorun olacak.

Hocam Sahibinden'e baktınız mı? 1750₺ Apex modeli gördüm.

Hocam Ankara içi elden teslim alabileceğim bir satıcı yok (kapalı kutu olarak) açık olanlar da zaten gereksiz pahalı olarak konulmuş. Param Güvende ile almayı düşünüyorum ancak Pro'ya da fena değil diyorlar ancak 3950 daha çok kendine çeken bir sensör. Büyük ihtimal Param Güvende ile Apex alır geçerim. Öneriniz için teşekkür eder iyi sosyaller dilerim.

El ölçüme oturur değil mi hocam, o konuda biraz tereddüt ettim.

Son düzenleme:
Hocam Ankara içi elden teslim alabileceğim bir satıcı yok (kapalı kutu olarak) açık olanlar da zaten gereksiz pahalı olarak konulmuş. Param Güvende ile almayı düşünüyorum ancak Pro'ya da fena değil diyorlar ancak 3950 daha çok kendine çeken bir sensör. Büyük ihtimal Param Güvende ile Apex alır geçerim. Öneriniz için teşekkür eder iyi sosyaller dilerim.

El ölçüme oturur değil mi hocam, o konuda biraz tereddüt ettim.

Hocam eli büyük olanlar pek beğenmemiş yani. Baktım demin forumlarda. İyi araştırmak gerek.

Ürünün kücük olduğunu belirtmişler.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı