2000TL anakart seçimi

FrknTyln

Picopat
Daha fazla  
2000 TL bütçem var ve R7 3800X işlemci kullanıyorum. MSI MAG B550 Tomahawk ve ASUS TUF Gaming X570-PLUS modelleri arasında kaldım. Sizce hangisinin alınması daha mantıklı ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir model var mıdır?

3800X için çok iyi bir anakarta ihtiyaç yok. X570 Aorus Elite ile 3800X'i 4.5GHz OC yapsam bile yük altında 42 dereceyi geçmiyor VRM sıcaklığı.

2000 TL bütçem var ve R7 3800X işlemci kullanıyorum. MSI MAG B550 Tomahawk ve ASUS TUF Gaming X570-PLUS modelleri arasında kaldım. Sizce hangisinin alınması daha mantıklı ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir model var mıdır?
TUF Plus daha mantıklı burada. İlgilenirseniz bu anakartı sistemle beraber almıştım bugün geliyor ve satıyorum. Sıfır fiyatından çok daha altına bir rakama satabilirim.

Benden almasanız bile TUF Plus tercih ediniz. Tomahawk kötü olduğundan değil her ne kadar şu an OC yapmasanız bile daha serin çalıştığından sisteminiz daha stabil olacaktır. Anakartların PCB kalitesi, içinde bulunan VRM'ler ve pasif soğutmaları düşündüğünüzden daha değerli.

TUF Plus daha mantıklı burada. İlgilenirseniz bu anakartı sistemle beraber almıştım bugün geliyor ve satıyorum. Sıfır fiyatından çok daha altına bir rakama satabilirim.

Benden almasanız bile TUF Plus tercih ediniz. Tomahawk kötü olduğundan değil her ne kadar şu an OC yapmasanız bile daha serin çalıştığından sisteminiz daha stabil olacaktır. Anakartların PCB kalitesi, içinde bulunan VRM'ler ve pasif soğutmaları düşündüğünüzden daha değerli.
B550 Tomahawk X570 Tuf Plus'tan daha iyi VRM yapısı ve soğutması itibariyle.
Screenshot_20210204-105243.jpg

Gigabyte Aorus serisini tavsiye ederim. Yıllardır Gigabyte kullanırım hep memnun kalmışımdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı