2000TL anakart ve işlemci önerisi

• Konuyu başlatan Lousy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 769
Sana 2000₺'ye RAM işlemci anakart öneriyorum. Güç kaynağın ne? Ayrıca elindeki sisteme para vermeye değmez muhtemelen.

1900₺ ediyor. Elindeki ekran kartını şimdilik buna takabilirsin. Sonra güç kaynağı ve ekran kartı alacaksın. En son da kasa.

Sana 2000₺'ye RAM işlemci anakart öneriyorum. Güç kaynağın ne? Ayrıca elindeki sisteme para vermeye değmez muhtemelen.

1900₺ ediyor. Elindeki ekran kartını şimdilik buna takabilirsin. Sonra güç kaynağı ve ekran kartı alacaksın. En son da kasa.
Mesela apu sistem nasıl olur

Bu sistem ne tür oyunlar oynatır mı?

Güç kaynağım Boost Marka 300W.

🥺
Sen 2000'i aşacaksın, 2250₺ yapalım. O güç kaynağı yeni aldığın parçaları bozma potansiyeline sahip.

Bir de bu PSU'yu al.

Nasıl yani alırsam boşa mı almış olurum?

Parçaların yanabilir. O güç kaynağına sistem emanet edilmez. Zaten her türlü yeni güç kaynağı alman gerekecek.

@Kayseri Mantısı yardım lazım. Arkadaşa başkası da anlatmalı. Bu bütçeye o sistemi kalkındırmak imkansız zaten.

Özetlemiş olayım: DDR2 tabanlı tarihi eser bir sistem ve çok eski bir ekran kartı var arkadaşın. Bütçesi 2000₺ önce anakart, RAM , güç kaynağı ve işlemci almasını uygun gördüm. Bir süre sonra 1650S takıp rahatça kullanabilir.

🥺
Sen 2000'i aşacaksın, 2250₺ yapalım. O güç kaynağı yeni aldığın parçaları bozma potansiyeline sahip.

Bir de bu PSU'yu al.
Hocam En İyisi Hiç Masraf Etmiyeyim Şimdiki Sistemimi 900-1000'e Satarım 3K ya Bu sistemi alırım Pollux 3AD | Game Garaj

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı