2000TL anakart ve işlemci önerisi

Sana 2000₺'ye RAM işlemci anakart öneriyorum. Güç kaynağın ne? Ayrıca elindeki sisteme para vermeye değmez muhtemelen.

1900₺ ediyor. Elindeki ekran kartını şimdilik buna takabilirsin. Sonra güç kaynağı ve ekran kartı alacaksın. En son da kasa.

Mesela apu sistem nasıl olur

Bu sistem ne tür oyunlar oynatır mı?

Ekran kartı olmadan oynayamazsın, ama iyi bir ekran kartını çalıştırmak için iyi bir işlemciye de ihtiyacın var. Çat diye ekran kartı takamazsın. Önce altyapı lazım.
Nasıl yani alırsam boşamı almış olurum

Güç kaynağım Boost Marka 300W.

Sen 2000'i aşacaksın, 2250₺ yapalım. O güç kaynağı yeni aldığın parçaları bozma potansiyeline sahip.

Bir de bu PSU'yu al.

Nasıl yani alırsam boşa mı almış olurum?

Parçaların yanabilir. O güç kaynağına sistem emanet edilmez. Zaten her türlü yeni güç kaynağı alman gerekecek.

@Kayseri Mantısı yardım lazım. Arkadaşa başkası da anlatmalı. Bu bütçeye o sistemi kalkındırmak imkansız zaten.

Özetlemiş olayım: DDR2 tabanlı tarihi eser bir sistem ve çok eski bir ekran kartı var arkadaşın. Bütçesi 2000₺ önce anakart, RAM , güç kaynağı ve işlemci almasını uygun gördüm. Bir süre sonra 1650S takıp rahatça kullanabilir.

Hocam En İyisi Hiç Masraf Etmiyeyim Şimdiki Sistemimi 900-1000'e Satarım 3K ya Bu sistemi alırım Pollux 3AD | Game Garaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…