2000TL ANC Bluetooth kulak üstü kulaklık önerisi

TehSparrow

Kilopat
2000-2500TL civarında bütçem var. Kampüsüm uzak olduğu için yolculuğum uzun sürüyor ve toplu taşıma malum otobüs sesi var. 1 seneden fazladır JBL 510BT kullanıyorum fakat artık beni tatmin etmemeye başladı. ANC özelliği olan ve saçma sapan kronik sıkıntıları olmaya Bluetooth kulaklık tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
Şu anlık Anker Q30 düşünmekteyim.

Q30 veya Q35 oneririm. Bunun disinda pek de bir secenek yok. Varsa da kullanici deneyimi ve incelemesi yetersiz.

Peki sence pahalı bir kulak içi mi daha mantıklı yoksa orta fiyatlı bir kulak üstü mü? AirPods 3. nesilin ANC konusunda bayağı başarılı olduğu söyleniyor fakat ses olarak bir kayıp yaşar mıyım veya ses seviyesi yeterli gelir mi? Özellikle spor yaparken yüksek ses tercih ediyorum.

Peki sence pahalı bir kulak içi mi daha mantıklı yoksa orta fiyatlı bir kulak üstü mü? AirPods 3. nesilin ANC konusunda bayağı başarılı olduğu söyleniyor fakat ses olarak bir kayıp yaşar mıyım veya ses seviyesi yeterli gelir mi? Özellikle spor yaparken yüksek ses tercih ediyorum.
Kulak ustu kulakliklar spor icin pek iyi olmuyor cunku hareketli oluyorsun genel olarak. Kulak ici daha iyi bir secim olabilir.

AirPods 3 pek mantikli bir secim degil. Cunku open-back bir kulaklik. Bu da dis ortam seslerini fazlasiyla duyabilecegin anlamina geliyor. Ayni sekil open-back olmasindan oturu kapsul icerisindeki sesi de disaridaki insanlarin duymasi closed-back kulakliklara gore daha basit.

Kulak ustu kulakliklar spor icin pek iyi olmuyor cunku hareketli oluyorsun genel olarak. Kulak ici daha iyi bir secim olabilir.

AirPods 3 pek mantikli bir secim degil. Cunku open-back bir kulaklık. Bu da dis ortam seslerini fazlasiyla duyabilecegin anlamina geliyor. Ayni sekil open-back olmasindan oturu kapsul icerisindeki sesi de disaridaki insanlarin duymasi closed-back kulakliklara gore daha basit.

Peki sizin bu konu hakkındaki kulaklık tavsiyeleriniz nelerdir?

Peki sizin bu konu hakkındaki kulaklık tavsiyeleriniz nelerdir?
Acikcasi 2000 TL ara butce kaliyor. Ya yukselmeniz ya da dusmeniz gerekiyor. Ornegin Jabra Elite 4, FreeBuds 5i veya Galaxy Buds2 alinabilir ama butcenizin altinda kaliyor. Jabra Elite 7 Pro, FreeBuds Pro 2 ve Galaxy Buds Pro2 ise butcenizin ustunde kaliyor.

Açıkçası 2000 TL ara bütçe kalıyor. Ya yukselmeniz ya da dusmeniz gerekiyor. Ornegin Jabra Elite 4, FreeBuds 5I veya Galaxy Buds 2 alinabilir ama butcenizin altinda kalıyor. Jabra Elite 7 Pro, FreeBuds Pro 2 ve Galaxy Buds Pro2 ise butcenizin ustunde kalıyor.

Bütçeyi arttırabilirim o konuda bir sıkıntı yok fakat telefonum iPhone olduğu için attığınız modellerde bir sıkıntı yaşamam değil mi? Aynı zamanda kulak içi kulaklıklar genelde kulağımdan düşer böyle bir sıkıntı yaşar mıyım?

Bütçeyi arttırabilirim o konuda bir sıkıntı yok fakat telefonum iPhone olduğu için attığınız modellerde bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Buds2 Pro'yu tavsiye etmem o zaman. Cunku direkt olarak Wearable destegi yok, yani sadece Bluetooth aktif et ve kullan seklinde ilerler, o bakimdan kotu.

Jabra Elite 7 Pro'bun iOS icin yazilim destegi (Jabra Sound+) mevcut, tam verim alirsin.

FreeBuds Pro 2 de keza iOS destekli yazilim (AI Life) bulunduruyor.

Aynı zamanda kulak içi kulaklıklar genelde kulağımdan düşer böyle bir sıkıntı yaşar mıyım?
Uc urun de kucuk-orta-buyuk silikon iceriyor. Yani kulagina uygun silikon secimini yapman mumkun. Jabra Elite 7 Pro ve Buds2 Pro'nun kulaktaki durusu guzel, FreeBuds Pro2 hakkinda fikrim yok.

2000-2500TL civarında bütçem var. Kampüsüm uzak olduğu için yolculuğum uzun sürüyor ve toplu taşıma malum otobüs sesi var. 1 seneden fazladır JBL 510BT kullanıyorum fakat artık beni tatmin etmemeye başladı. ANC özelliği olan ve saçma sapan kronik sıkıntıları olmaya Bluetooth kulaklık tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
Şu anlık Anker Q30 düşünmekteyim.

Hocam direkt Liberty 4 öneririm bende alacağım sanırm ama bütçe üstü

Acikcasi 2000 TL ara butce kaliyor. Ya yukselmeniz ya da dusmeniz gerekiyor. Ornegin Jabra Elite 4, FreeBuds 5i veya Galaxy Buds2 alinabilir ama butcenizin altinda kaliyor. Jabra Elite 7 Pro, FreeBuds Pro 2 ve Galaxy Buds Pro2 ise butcenizin ustunde kaliyor.
Hocam Liberty 4 en mantıklısı

Bütçeyi arttırabilirim o konuda bir sıkıntı yok fakat telefonum iPhone olduğu için attığınız modellerde bir sıkıntı yaşamam değil mi? Aynı zamanda kulak içi kulaklıklar genelde kulağımdan düşer böyle bir sıkıntı yaşar mıyım?

Telefonun iPhone ise hiç düşünme payanda varsa AirPods Pro al Apple telefonlar LDAC destekliyor mu bilmiyorym destekliyorsa liberty 4 öneririm bu FreeBuds Pro 2 içine geçerli telefonun iPhone ise ve bütçe varsa AirPods Pro çok iyi

Apple telefonlar LDAC destekliyor mu bilmiyorum.
Desteklemiyor.

Liberty 4 degil de Liberty 4 NC dusunulebilir, onerdigim urunler ile ayni fiyat bandinda bulunuyor, o da bir secenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı