Herkese merhabalar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi bütçem maximum 2000TL'ye çıkabilirim. Android telefona geçeceğim sadece Android telefon önerileri yazarsanız sevinirim şimdiden yardımcı olan bütün herkese teşekkür ederim.
Herkese merhabalar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi bütçem maximum 2000TL'ye çıkabilirim. Android telefona geçeceğim sadece Android telefon önerileri yazarsanız sevinirim şimdiden yardımcı olan bütün herkese teşekkür ederim.
Tecrübeme dayanarak kesin tavsiye veriyorum sana Xiaomi Redmi Note 8 Pro. İzle YouTube'den karşılaştırmaları vesaire 64 GB'sini bulabilirsin iyi araştırırsan sahibindenden bulursun ama anca o kadar uygun ben de o var şu an sahibindenden aldım.
Tecrübeme dayanarak kesin tavsiye veriyorum sana Xiaomi Redmi Note 8 Pro. İzle YouTube'den karşılaştırmaları vesaire 64 GB'sini bulabilirsin iyi araştırırsan sahibindenden bulursun ama anca o kadar uygun ben de o var şu an sahibindenden aldım.
Evet arkadaşın dediği gibi Redmi Note 8 Pro alabilirsiniz bence Redmi Note 8'de alabilirsiniz iki telefonda güzel.Hatta ben de Redmi Note 8 kullanıyorum ve çok memnunum.
Evet arkadaşın dediği gibi Redmi Note 8 Pro alabilirsiniz bence Redmi Note 8'de alabilirsiniz iki telefonda güzel. Hatta ben de Redmi Note 8 kullanıyorum ve çok memnunum.
Redmi Note 8 Pro bulamazsınız o fiyata Türkiye Garantili fakat Redmi Note8 sizi üzmez ama eğer sıfır alacağım diyorsan Casper VIA a4, VIA S bunları önerbilirim ikisi de seni üzmez.