2000TL ATX kasa önerisi

French ArKaDaTa

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Gigabyte B550 anakart ve Ryzen 9 5900X topladım. Ancak kasam biraz etkisiz kaldı. Mevcut kasam Aerocool Tomahawk 400. sıvı soğutma yerleştirmek istiyorum ancak kasa buna müsaade etmiyor. Ekran kartım 570 8 GB. Fiyat performans bu kriterlere uygun nasıl bir ATX kasa önerirsiniz? Yanına sıvı soğutma da önerirseniz iyi olur. Şu an AMD Wraith Stealth ile 87 derecelerde geziniyor. Bunu acilen düşürmeliyim.

Su an indirimde cok guzel kasadir.

Indirime yetisemezsen QP Bilişim'den P500a alabilirsin.
Sogutucu icin bütçe nedir?

Lancool 2 mesh varken o alinmaz bence.

Uc6vuqsRcicUxhMtiqCqpF-970-80.jpg

5 derece fark var. Yalniz lancool 2 mesh biraz daha sesli. Farkedilmeyecek bir fark ancak sessizlik onemliyse 500DX alinabilir.

Son düzenleme:
Su an indirimde cok guzel kasadir.

Indirime yetisemezsen QP Bilişim'den P500a alabilirsin.
Sogutucu icin bütçe nedir?

Lancool 2 mesh varken o alinmaz bence.

Eki Görüntüle 1311300

5 derece fark var. Yalniz lancool 2 mesh biraz daha sesli. Farkedilmeyecek bir fark ancak sessizlik onemliyse 500DX alinabilir.

Bunlarda fazla özellik var hocam. Biraz daha uygun fiyata bir şey bulabilir misiniz sıvı soğutucu uyumlu?

Bunlarda fazla özellik var hocam. Biraz daha uygun fiyata bir şey bulabilir misiniz sıvı soğutucu uyumlu?

Bu ikisini de alabilirsin:

Bu ikisini de alabilirsin:

Hocam Amazon'dan Arctic'e eş değer bir soğutucu bulabilir misiniz? Amazon dışında bir yerden alışveriş yapmaya çekiniyorum. İade konusunda hiç yardımcı olmuyorlar.

Çok teşekkürler hocam. Attığınız 900TL kasaya uyar değil mi yarın sipariş vereceğim çünkü?

Şimdi baktım sığmıyor hocam en fazla 280M bir soğutucu sığıyor o yüzden buna bakabilirsiniz hocam:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı