2000TL Bilgisayar Toplama

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Merhaba arkadaşlar, kardeşim için bir sistem topluyoruz onun sistemi sattık elimizde kalan iki şey var biri TX Kasa ve Anakart.
200TL'ye ikinci el 650+80W bir PSU bulduk almadık daha. RAM'ide Çinden Reeinno 8GB 250 TL ram alacağız (2 RAM'imi de oradan aldım bir sıkıntı yok.) Kalan Bütçe 1550 TL, ikinci el veya sıfır tamamlayabileceğimiz sistem önerileri olursa sevinirim. Aklımda 700 TL'ye RX 570 alıp kalan 850 TL ile işlemci ve anakart almak vardı. Sizin tavsiyeleriniz de çok önemli teşekkür ederim.

Aslında kendi aklında her şeyi kurmuşsun ancak 2.el alımlarda muhakkak tüm testleri yaptıktan sonra alım işlemi yap, örnek verecek olursak anakart alırsın ses çıkışı çalışmıyor olabilir v.b.

Orası öyle de işte anakart işlemci kombinasyonu bulamadık aslında. Biraz da ondan yanıyorum. Galiba ona da benim sistemden yapacağız Nanakatolog'dan 1 ay bekleyip baya uygun fiyatlı RAM ve anakart bulduk
Ram Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…