Bütçe
Max. 2000TL

techno_tr

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GameGaraj Slayer X5T
RAM: 32GB(2*16) DDR5
SSD: 1TB NVMe M.2 (PCIe 4.0)
İşlemci: i5 13500HX
Ekran Kartı: RTX 5050 115W
Meslek
Öğrenci
Önceki kulaklığım Anker R50i idi ve memnundum açıkçası. Şu an P30'i var. R50I'nin üst modeli olduğu halde ses kalitesini vs. pek beğenmedim. Kulak üstü veya kulak içi fark etmez. En iyi performansı alabileceğim kulaklığı arıyorum. Ses ve ürün kalitesi en az R50i kadar olsun istiyorum. Ayrıca 1300-1400TL civarına R50I'de alabiliyorum. Bu yüzden sormak istedim. Max. 2000TL'ye hangi kulaklığı önerirsiniz ve R50i bu fiyata alınır mı?

Kulak üstü için bütçe 3000TL'ye çıkabilir.

Aradığım özellikler:

✅Müzik ve film için kullanılacak. O bakımdan ses kalitesi yüksek olmalı. (ses profili ve kalitesi R50i gibi veya daha iyi olmalı.)
✅Ses seviyesi yüksek olmalı.
✅Uzun ömürlü olmalı.
✅Anc şart değil. Olsa da olur olmasa da.
✅Şarjı uzun süre gitmeli.
✅Silikonlu olmalı.
✅Mikrofon hiç önemli değil. Olmasa bile olur.

✅Dışarıya ne kadar az ses verirse o kadar iyi olur. Bu benim için önemli.

@wfezilla öneriniz var mı hocam?

Son düzenleme:
R50i iyi bir kulaklık degil aslinda. ANC'si yok. Ses kalitesi olarak da giris seviye bir kulaklık.

Kulak ici icin CMF Buds 2 oneririm. Ses kalitesi, ses seviyesi ve bass olarak R50iden ustun bir kulaklık. Ara sira indirime dusuyor.

Kulak disi:

R50i ilk kulaklığım olduğu için bana iyi gibi geldi. Anladığım kadarıyla kulak içilerden en iyisi CMF Buds 2. Peki CMF, Q30 ve H3S arasında iyiden kötüye nasıl bir sıralama var? Veya şöyle sorayım: CMF varken Q30 veya H3S tercih edilir mi? (Sadece ses kalitesi, sağlamlık vs. açısından soruyorum. Rahatlık konusu önemli değil.)
R50i iyi bir kulaklık degil aslinda. ANC'si yok. Ses kalitesi olarak da giris seviye bir kulaklık.

Kulak ici icin CMF Buds 2 oneririm. Ses kalitesi, ses seviyesi ve bass olarak R50iden ustun bir kulaklık. Ara sira indirime dusuyor.

Kulak disi:

R50i ilk kulaklığım olduğu için bana iyi gibi geldi. Anladığım kadarıyla kulak içilerden en iyisi CMF Buds 2. Peki CMF, Q30 ve H3S arasında iyiden kötüye nasıl bir sıralama var? Veya şöyle sorayım: CMF varken Q30 veya H3S tercih edilir mi? (Sadece ses kalitesi, sağlamlık vs. açısından soruyorum. Rahatlık konusu önemli değil.)

H3S Q30'dan daha iyi bir kulaklık, batarya olarak bariz bir ustunluk sunuyor. Kulak ici olarak CMF Buds 2 en iyisi evet. Kulak disi olarak H3S tercih ederdim, buna gore karar verin.

H3S Q30'dan daha iyi bir kulaklık, batarya olarak bariz bir ustunluk sunuyor. Kulak ici olarak CMF Buds 2 en iyisi evet. Kulak disi olarak H3S tercih ederdim, buna gore karar verin.
Anladım, peki film/müzik için ses kalitesi olarak CMF mi H3S mi daha iyi olur? Aralarında çok fark var mı?
Kulak üstü hiç kullanmadığım için nasıl olur bilmiyorum. Çoğunlukla evde kullanacağım için önceliğim ses kalitesi.

Anladım, peki film/müzik için ses kalitesi olarak CMF mi H3S mi daha iyi olur? Aralarında çok fark var mı?
Kulak üstü hiç kullanmadığım için nasıl olur bilmiyorum. Çoğunlukla evde kullanacağım için önceliğim ses kalitesi.
@wfezilla

Son düzenleme:
QCY h3s, şiddetle tavsiye ederim. Bu fiyatlarda dengi yok. Yakın zamanda bende aldım. Sesleri çok iyi, dışarıya neredeyse hiç ses gitmiyor, şarjı gayet iyi, uygulamasından EQ ayarı yapılabiliyor, hem kablolu hem kablosuz kullanım için uygun. ANC side gayet iş görür durumda. Daha ne olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı