2000TL Bluetooth mouse önerisi

Bütçe
2000
Eğer Bluetooth ile kullanacaksanız, 159 Pro'da dock'un anlamı kalmıyor, haberiniz olsun. Mouse 8K Hz değil, 1K Hz oluyor.

Zaten şu an kullandığım mouse 8K kablolu kullanıyorum konuya hakimim mouse üzerinde ekstra olarak bu özelliği desteklemesi güzel bir şey. Genelde Bluetooth olarak kullanmayı düşünüyorum zaten dediğim gibi ancak ana mouse sorun yaşarsa 8K kullanmak için faydalı olabilir.

MCU kısmında genelde kötü malzeme kullanıldığından bahsedilmiş siz 4k yada 8k kullanırken takılma gecikme yaşadınız mı ?
Evet docksuz zaten mousenin espirisi kalmıyor.
125 Hz olarak kullanılıyor, zaten böyle mouseler 2.4GHz ile kullanılmalı, Bluetooth gecikme yapar.

Bluetooth neden kullanıyorsunuz? 2.4GHz seçeneği varken gecikmeli ve 125 Hz destekleyen Bluetooth modunu kullanmaya ne gerek var, zaten Bluetooth ile kullanırsanız dock çalışmıyor, sadece ışığı yanıyor.

Ben takılma gibi sorunlarla karşılaşmadım, 8K modundada 4K modundada, ama birçok kişi bu sorunla karşılaşmış o yüzden kronik sorun diyorum ben, ben dockun temassızlığı, malzeme kalitesi ve encoder sorunundan bahsediyorum, 1000 Hz modunu mcu gayet de iyi destekliyor ama.

Bluetooth neden kullanıyorsunuz? 2.4GHz seçeneği varken gecikmeli ve 125 Hz destekleyen Bluetooth modunu kullanmaya ne gerek var, zaten Bluetooth ile kullanırsanız dock çalışmıyor, sadece ışığı yanıyor.
Yanlış ifade etmişim aslında bluetooth derken 2.4ghz alıcı ile bağlanmaktan kastetmiştim alışkanlık olarak yazmışım. Aslında uzaktan bağlantı anlamında bahsetmek istemiştim.

Zaten 8K 4K sadece kâğıt üstünde güzel, kullanmanı önermem işlemciye çok yük bindiriyor ayrıyeten çoğu oyunda stabil değil 2K'den sonrası.
Tarkov oynamak dışında 8k da kullanıyorum mouse u bir sorun yaratmadı benim için. Her işlemci ve kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişebiliyor. Ama bence kağıt üstünden farklı olarak kullanım esnasında da fark etmiyorum diyebilirim bence günlük kullanıcı için 1k yada 8k nın avantaj yaratacak ayrımı yok.

Mouse seçerken 8K diye seçmek saçma sadece, ki oyunda ciddi FPS düşüşleri yaşatıyor sistemin çok iyi değil ise.

Mouse seçerken 8K diye seçmek saçma sadece, ki oyunda ciddi FPS düşüşleri yaşatıyor sistemin çok iyi değil ise.

Katılıyorum. Mouse seçerken en önemli kriter bence kişinin el yapısı ve tutuşu. Sürekli kullanılacak bir mouse bence kör alış ile internet üzerinden alınmamalı mümkünse teknoloji ürünleri satan bir yerden ürünü denemeli bugüne kadar aldığım her fareyi bu şekilde satın aldım. Daha sonrasında sensör mcu değerleri gibi teknik verilere gelinmeli diye düşünüyorum. Ki zaten 1K dediğimiz değer aslında 1mslik tepki süresi 8K da mikrosaniyelere iniyor ve bunu normal kullanıcının anlaması bir avantaj sağlaması çok olası değil 8K seçenekleri artık işin şov kısmı kesinlikle buna göre tercih yapılmamalı.

Yani swarcow mad60he > Wooting 60HE diyen adam çok takmayın. Wraith için kurşun yer o adam.

Gidip profesyonel oyunculara bakarsanız zaten çoğu 1000Hz kullanıyor, buradan bile doğrularız bu bilgileri.

Yani swarcow mad60he > Wooting 60HE diyen adam çok takmayın. Wraith için kurşun yer o adam.

Swarcow u IEM kulaklık tarafında değerlendirebilirim. Sadece sponsorlu içeriklerle yürüyen bir kanal gibi genelde Wraith'in sattığı ürünleri değerlendiriyor ve değerlendirmelerinin tutarlı olduğunu söylemem genel beğeniye yönelik değerlendirme yapıyor kendi deneyimi ya da teknik detay kısımlarına çok fazla girmiyor. Evet inceleme videolarının hiç olmamasından iyidir ancak referans alma noktasında çok güvenilir bir kanal değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…