deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 444 Makaleler 1 7 Haziran 2025 #1 Havit KB884l düşünüyorum forumda araştırdım hot swap vs bir sürü bilmediğim özellik bahsedilmiş. 2000TL'ye bir klavye arıyorum modları olur veya RGB olur pek fark etmez sadece mekanik swicht sesi duysam gece aydınlatsa yeterli. Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switch - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Havit KB884l düşünüyorum forumda araştırdım hot swap vs bir sürü bilmediğim özellik bahsedilmiş. 2000TL'ye bir klavye arıyorum modları olur veya RGB olur pek fark etmez sadece mekanik swicht sesi duysam gece aydınlatsa yeterli. Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switch - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.749 Makaleler 2 Çözümler 36 7 Haziran 2025 #2 Rk R75 al hocam.
deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 444 Makaleler 1 7 Haziran 2025 #3 Güzel duruyor hocam swicth değiştirme vs bunlarda varmıdır? Beğendim eğer içime sinerse sipariş ederim ay sonu hocam fiyat farkı niye çok Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-06-07 201427.png 256,1 KB · Görüntüleme: 26
Güzel duruyor hocam swicth değiştirme vs bunlarda varmıdır? Beğendim eğer içime sinerse sipariş ederim ay sonu hocam fiyat farkı niye çok
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.749 Makaleler 2 Çözümler 36 7 Haziran 2025 #4 deathred dedi: Güzel duruyor hocam swicth değiştirme vs bunlarda var mıdır? Beğendim eğer içime sinerse sipariş ederim ay sonu. Hocam fiyat farkı niye çok. Genişletmek için tıkla... Stok olayından dolayı fiyat farkı var. Tabii ki switch değişme vs var, attığın havitten çok daha iyi bir klavye.
deathred dedi: Güzel duruyor hocam swicth değiştirme vs bunlarda var mıdır? Beğendim eğer içime sinerse sipariş ederim ay sonu. Hocam fiyat farkı niye çok. Genişletmek için tıkla... Stok olayından dolayı fiyat farkı var. Tabii ki switch değişme vs var, attığın havitten çok daha iyi bir klavye.
deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 444 Makaleler 1 7 Haziran 2025 #5 Deiinzz dedi: Stok olayından dolayı fiyat farkı var. Tabii ki switch değişme vs var, attığın havitten çok daha iyi bir klavye. Genişletmek için tıkla... türkçe olanı 2500 civarı biraz para biriktirmek gerekecek gibi
Deiinzz dedi: Stok olayından dolayı fiyat farkı var. Tabii ki switch değişme vs var, attığın havitten çok daha iyi bir klavye. Genişletmek için tıkla... türkçe olanı 2500 civarı biraz para biriktirmek gerekecek gibi
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.749 Makaleler 2 Çözümler 36 7 Haziran 2025 #6 deathred dedi: Türkçe olanı 2500 civarı biraz para biriktirmek gerekecek gibi. Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok, sadece harfleri baskılı değil o kadar.
deathred dedi: Türkçe olanı 2500 civarı biraz para biriktirmek gerekecek gibi. Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok, sadece harfleri baskılı değil o kadar.