2000TL Bütçeye 3D Render İçin Monitör Dahil FX8350 Mi Yoksa i5 3470 Mi?

emovozoom

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar;
3d/2d çizim, video render vsvs ve yeni nesil oyunları oynamak amacıyla sistem toplamak istiyorum.
Biraz araştırıp aşağıdaki gibi iki sistem oluşturdum. Sizce beni götürür mü? Bütçem kısıtlı olduğu için önerilerinize ihtiyacım var. Özellikle ekran kartı için önerilerinizi bekliyorum.

dev0ao.jpg

212vb4i.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ramlar düşük olmuş 8 gb 1600 mhz çift modül alabilirsin, ekran kartı gtx770 daha yararlı olur maddi durumunu etkilemiyecekse. SSD takarsan photoshop gibi programlarda daha hızlı yanıt alabilirsin abartmaya gerek yok 128 gb yeterli olur.

Teşekkürler. Açıkçası fiyat farkı yüzünden gtx770 seçemiyorum. Niyetim oyunları en yüksek ayarlarda oynamak değil. Merak ettiğim İşlemcilerden hangisi oyun ve program işlemleri için daha iyi? Bir de gtx660 ile yeni nesil oyunları oynayabilir miyim?

Oynarsın. Aslında sadece oyun için işlemci sorsaydın amd derdim ama programlar karşıyosa kesinlikle intel almalısın. GTX 660 da iyi bir ekran kartı. Sadece geleceğe yönelik yatırım yapman için söylemiştim ama ram ve ssd büyük fark yaratır.

Windows 7 yüklemek istiyorum ve bendeki .rar dosyası şifreli herhangi bir sorun yaratır mı?
Usb'den yükleme yapacağım olur mu?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı