2000TL civarı güncel kulaklık öneri

Emirj

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Genel olarak oyunlar için kullanacagım ve mikrofon kalitesinin iyi olmasını istedigim bir kulak üstü oyuncu kulaklıgı arıyorum. Küçük çapta yayın yapmayı düşünüyorum ve bunu karşılaması benim için önemli. Bütçe 2000 TL civarı +- devasa fark olmadığı sürece bu civarlarda bir kulaklık arıyorum.

Açıkçası BlackShark modeli vardı aklımda Amazon uzerinde de gayet uygundu ancak yorumların çok buyuk kısmı olumsuz yondeydi bundan dolayı çekindim. Amazon üzerinden sipariş edip kullanan var mı diye de arastırdım net bir sonuç bulamadım. Teşekkür ederim yanıtın için.

Merhaba Amazon da bir güzel indirim günleri vardı oradan 1700TL'ye almıştım şu an kullanıyorum sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım.

Dostlar merhaba. Genel olarak oyunlar için kullanacagım ve mikrofon kalitesinin iyi olmasını istedigim bir kulak üstü oyuncu kulaklıgı arıyorum. Küçük çapta yayın yapmayı düşünüyorum ve bunu karşılaması benim için önemli. Bütçe 2000 TL civarı +- devasa fark olmadığı sürece bu civarlarda bir kulaklık arıyorum.

HyperX Cloud Stinger 2 işini görür en son 2100 TL bir şeydi Amazon'da. Eğer para eklemek istemiyorsan Core modelini alabilirsin Trendyol'da 2 bin TL.

Merhaba Amazon da bir güzel indirim günleri vardı oradan 1700TL'ye almıştım şu an kullanıyorum sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım.
Atmış oldugun linkin yonlendirdigi amazondaki modelse şayet sormak isterim ;
-Öncelikle ürünün kargo aşamasında herhangi bir sorun yaşadın mı ? yorumların çogunda fatura verilmedigi , ürünün yerine farklı şeylerin geldigi gibi şeyler okumustum
-Kutu içinden kulaklık driverı için gerekli kod çıkıyor mu
-Mikrafon ve ses kalitesi bu fiyat için ne gibi artı ve eksilere sahip
-Pedlerinde soyulma vs oldu mu kullanım açısından yoruyor mu
Teşekkürler..

HyperX Cloud Stinger 2 işini görür en son 2100 TL bir şeydi Amazon'da. Eğer para eklemek istemiyorsan Core modelini alabilirsin Trendyol'da 2 bin TL.
Cevabın için teşekkür ederim. Her iki modeli de kontrol ettim 2500 tl ve daha üstüne yükselmiş fiyatları. Malum..

Cevabın için teşekkür ederim. Her iki modeli de kontrol ettim 2500 TL ve daha üstüne yükselmiş fiyatları. Malum.

Maalesef hocam en son kontrolümde 2100 bir şeydi yanlış fiyat için kusura bakmayın o fiyata Razer BlackShark v2X alabilirsiniz cidden fiyatına göre güzel bir kulaklık iyi günler.

Atmış oldugun linkin yonlendirdigi Amazon'daki modelse şayet sormak isterim;
-Öncelikle ürünün kargo aşamasında herhangi bir sorun yaşadın mı? Yorumların çogunda fatura verilmedigi, ürünün yerine farklı şeylerin geldigi gibi şeyler okumustum.
-Kutu içinden kulaklık driverı için gerekli kod çıkıyor mu?
-Mikrofon ve ses kalitesi bu fiyat için ne gibi artı ve eksilere sahip.
-Pedlerinde soyulma vs oldu mu kullanım açısından yoruyor mu?
Teşekkürler.

Cevabın için teşekkür ederim. Her iki modeli de kontrol ettim 2500 TL ve daha üstüne yükselmiş fiyatları. Malum.

Öncelikle gelmesi 4 gün ya da 3 gün sürdü Prime üyeliğim olduğu halde Prime kargo yoktu sanırım yoğunluktan dolayı geldikten sonra kutuda kulaklık kese garanti belgesi ve 7.1 etkinleştirme kodu vardı etkinleştirme kodunu Razer sitesinden 7.1 uygulamasını indiriyoruz kulaklığın sağ pedini çıkarıyoruz kod orada yazıyor onu girip etkinleştirdiğimizde oluyor 7.1 2 aydır kullanıyorum sorun olmadı rahat kulaklık tavsiye ederim sadece mikrofonu ahım şahım değil oda fiyata göre normal F/P kulaklık alınabilir. Az oynayan birisiyim 2 saat oynuyorum sıkıntı olmuyor ama bende hafif terleme oluyor oda stres tendir.

Maalesef hocam en son kontrolümde 2100 bir şeydi yanlış fiyat için kusura bakmayın o fiyata Razer BlackShark v2X alabilirsiniz cidden fiyatına göre güzel bir kulaklık iyi günler.
Hiç önemli değil dostum fiyatların aydan aya sürekli değişmesi(yükselmesi) en nihayetinde senin suçun olmadığı gibi , insanlar takip edemez duruma geldi. Tekrar tesekkur ederim iyi günler.

Öncelikle gelmesi 4 gün ya da 3 gün sürdü Prime üyeliğim olduğu halde Prime kargo yoktu sanırım yoğunluktan dolayı geldikten sonra kutuda kulaklık kese garanti belgesi ve 7.1 etkinleştirme kodu vardı etkinleştirme kodunu Razer sitesinden 7.1 uygulamasını indiriyoruz kulaklığın sağ pedini çıkarıyoruz kod orada yazıyor onu girip etkinleştirdiğimizde oluyor 7.1 2 aydır kullanıyorum sorun olmadı rahat kulaklık tavsiye ederim sadece mikrofonu ahım şahım değil oda fiyata göre normal F/P kulaklık alınabilir. Az oynayan birisiyim 2 saat oynuyorum sıkıntı olmuyor ama bende hafif terleme oluyor oda stres tendir.
Çok teşekkür ederim. Mikrofon için biraz daha arastırıp testlerine bakıp ona göre karar vereceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı