2000TL civarı klavye önerisi

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Bütçe 2000TL acayip bir fark olacaksa 2500'e esneyebilir. Boyut olarak %75 aşağısı olur. Önceliğim %75 ama aşağısı da olur dert değil. Renkleri absürt renkler olmazsa iyi olur. Ben bu 2 modeli düşündüm.

Hayatımda hiç %60 klavye kullanmadım. Hep full boy kullandım. Alışma sürecim zor olur mu?

Renkler uyarsa:

Bu butcedeki manyetikler genel anlamda mekaniklerin gerisinde. Guzel klavyedir yinede MCHOSE tercih edilebilir. Alisma surecide kisiden kisiye degisir ama zor olacagini dusunmuyorum.

Attığınız Royal Kludge klavye alınabilir. Alışma süreci uzun sürer çünkü %100'den bir anda %60 klavyeye geçmek garipsetir. Er veya geç alışırsınız zaten.

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığımda alt F4 atmam vesaire zordu. 2. hafta alışmıştım. %60 değil de %75 idealdir. Hem alt tuşlarını ve F tuşlarını kullanırsınız. Hem de minimalist bir klavye kullanırsınız.

V87 güzelmiş. R75 in renkleri hoşuma gitmedi hocam böyle absürt renkleri pek sevmiyorum. Manyetik switch ve mekanik arasında ki fark nedir? Ben manyetik daha iyi diye biliyorum. Birde başka alternatifler var mı?

%60 belki zor olabilir.Çok fazla kısayol var. TKL veya %75 daha alışması kolay olur diye düşünüyorum.

V87 güzelmiş. R75'in renkleri hoşuma gitmedi hocam böyle absürt renkleri pek sevmiyorum. Manyetik switch ve mekanik arasında ki fark nedir? Ben manyetik daha iyi diye biliyorum. Bir de başka alternatifler var mı?

Manyetik switch daha uzun vadeli kullanıma sahip ve gecikme değeri çok daha az.

Hocam %60 klavye kullanma kafayı yersin en az %75 al.

İfadeler: kxy
V87 güzelmiş. R75 in renkleri hoşuma gitmedi hocam böyle absürt renkleri pek sevmiyorum. Manyetik switch ve mekanik arasında ki fark nedir? Ben manyetik daha iyi diye biliyorum. Birde başka alternatifler var mı?
Manyetik switchler daha hizli ve daha uzun omurlu hocam. Ama yazma hissiyati olarak bu butcedeki manyetik switchler mekaniklerin gerisinde.

Ice blue manyetik switch olan attığınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Royal kludge:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

VGN:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…