YüzbaşıJohnPrice
Gigapat
Daha fazla
Bütçe 2000TL acayip bir fark olacaksa 2500'e esneyebilir. Boyut olarak %75 aşağısı olur. Önceliğim %75 ama aşağısı da olur dert değil. Renkleri absürt renkler olmazsa iyi olur. Ben bu 2 modeli düşündüm.
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Hayatımda hiç %60 klavye kullanmadım. Hep full boy kullandım. Alışma sürecim zor olur mu?
Bütçe 2000TL acayip bir fark olacaksa 2500'e esneyebilir. Boyut olarak %75 aşağısı olur. Önceliğim %75 ama aşağısı da olur dert değil. Renkleri absürt renkler olmazsa iyi olur. Ben bu 2 modeli düşündüm.
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Hayatımda hiç %60 klavye kullanmadım. Hep full boy kullandım. Alışma sürecim zor olur mu?
Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığımda alt F4 atmam vesaire zordu. 2. hafta alışmıştım. %60 değil de %75 idealdir. Hem alt tuşlarını ve F tuşlarını kullanırsınız. Hem de minimalist bir klavye kullanırsınız.
V87 güzelmiş. R75 in renkleri hoşuma gitmedi hocam böyle absürt renkleri pek sevmiyorum. Manyetik switch ve mekanik arasında ki fark nedir? Ben manyetik daha iyi diye biliyorum. Birde başka alternatifler var mı?Renkler uyarsa:
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu butcedeki manyetikler genel anlamda mekaniklerin gerisinde. Guzel klavyedir yinede MCHOSE tercih edilebilir. Alisma surecide kisiden kisiye degisir ama zor olacagini dusunmuyorum.
V87 güzelmiş. R75'in renkleri hoşuma gitmedi hocam böyle absürt renkleri pek sevmiyorum. Manyetik switch ve mekanik arasında ki fark nedir? Ben manyetik daha iyi diye biliyorum. Bir de başka alternatifler var mı?
Manyetik switchler daha hizli ve daha uzun omurlu hocam. Ama yazma hissiyati olarak bu butcedeki manyetik switchler mekaniklerin gerisinde.V87 güzelmiş. R75 in renkleri hoşuma gitmedi hocam böyle absürt renkleri pek sevmiyorum. Manyetik switch ve mekanik arasında ki fark nedir? Ben manyetik daha iyi diye biliyorum. Birde başka alternatifler var mı?