2000TL claw Bluetooth mouse önerisi

Gorkem461

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Ben sadece FPS oyunları oynuyorum. Şu anda Rival 3 kablolu kullanıyorum öncesinde de G102 kullandım. Çok düşük hassasiyet ayarlarında oynadığım için kablo sürekli masaya klavyeye takılıyor ya da kaldır indir yaparken mouse altına giriyor. Bu sebeple Bluetooth arıyorum. Logitech G PRO Superlight düşünüyordum ama aşırı fazla zamlandı ve alternatif arıyorum elim büyük olmasına rağmen elime küçük gelen ve simetrik fareleri kullanabiliyorum (claw tutuyorum). Sadece boyutları Rival 3'e yakın olsa çok iyi olur. Bütçe 1500-2000Max.

Rival 3 wireless al. Ben kullanıyorum çok memnunum.

Hocam bluetooth gecikme yapıyor bluetooth mouselar genelde 125hz oluyor sinyaller hem dalgalı hem geç gidiyor oyun için alacaksanız 2.4 ghz alın.

Claw grip için güzel bir mouse hocam 1600 TL, inceleme videolarına bakabilirsiniz. Acil değilse VGN Dragonfly Wireless Mouse

bunu da alabilirsiniz şuan stoklarda yok yakında gelir. GPX şekline benziyor güzel bir mouse.

Son düzenleme:
Hocam Bluetooth gecikme yapıyor Bluetooth fareler genelde 125Hz oluyor sinyaller hem dalgalı hem geç gidiyor oyun için alacaksanız 2.4 GHz alın.

Claw grip için güzel bir mouse hocam 1600 TL, inceleme videolarına bakabilirsiniz. Acil değilse VGN Dragonfly Wireless Mouse

Bunu da alabilirsiniz şu an stoklarda yok yakında gelir. Gpx şekline benziyor güzel bir mouse.

Bluetooth derken kablosuz demeye çalışmıştım hatamı şimdi fark ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı