2000TL ekran kartı önerisi

Anless

Femtopat
2000TL bütçem var. Ekran kartı alacağım. İtopya'dan Gigabyte 1660S baktım dün 2000TL idi bu gün 2500 TL olmuş. O yüzden ekran kartı bulamadım önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2000TL bütçem var. Ekran kartı alacağım. İtopya'dan Gigabyte 1660S baktım dün 2000TL idi bu gün 2500 TL olmuş. O yüzden ekran kartı bulamadım önerir misiniz?

Sana tek önereceğim budur. AMD ekran kartı alma NVIDIA al.
.

Evet işlemciniz nedir?
Aman darboğaz yapmasın.

Sırf GamingX diye o kadar para verilmez. Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) - Ekran Kartı - KARNE FIRSATI | Teknobiyotik
İncehesap cuma indirimini bekleyebilirsin.

Sistem özelliklerinizi tam belirtirseniz bilgili arkadaşlarda daha iyi yorumda bulunur diye düşünüyorum. O bütçe ile INNO 3D ve Palit markalarına ait GTX 1660 Super modelleri N11 sitesinde gördüm inceleyebilirsiniz linklerini bırakıyorum.

Linç yemeye hazır olun.

Hangi işlemci ile beraber kullanacaksınız ona göre yorum yapalım dar boğaz sorunu yaşanmasın.

Evet işlemcinizi söylerseniz biz de ona göre tavsiyeler de bulunalım.

Neden AMD ekran kartı almasın kardeşim acaba açıklar mısın?

Kesinlikle size bir inadım yok ama büyük konularda NVIDIA öneririm arkadaş eğer 500 TL ekran kartı deseydi AMD önerirdim arkadaşım.
Neden AMD ekran kartı almasın kardeşim acaba açıklar mısın?

Karşılaştıralım o zaman AMD ve NVIDIA'yı. Nden AMD değil biliyor musun? NVIDIA denetim masası bir sürü seçenek sunmakta çünkü arkadaş NVIDIA'dan ayar yaparak aldığı FPS'i %50 artırabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…