2000TL fare önerisi

Daha fazla  
Şu an AOC AGM700 kullanıyorum ve bu farenin lod değeri hikayeli oyunlarda bile çıldırtıyor. Fareyi bayağı yukarı kaldırsam bile algılıyor onun dışında kablolu olması büyük problem benim için araya sıkışıyor rahat edemiyorum. Bir de bayağı ağır bir mouse bütçe 2000 dedim ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi olabilir biraz baktım bu modeli gördüm kronik bir sorunu var mı lod değeri nasıldır? Dediğim gibi bu önemli benim için ağırlığı 53 gram zaten başka önerilerinizi bekliyorum.

wraithesports.com

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an AOC AGM700 kullanıyorum ve bu farenin lod değeri hikayeli oyunlarda bile çıldırtıyor. Fareyi bayağı yukarı kaldırsam bile algılıyor onun dışında kablolu olması büyük problem benim için araya sıkışıyor rahat edemiyorum. Bir de bayağı ağır bir mouse bütçe 2000 dedim ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi olabilir biraz baktım bu modeli gördüm kronik bir sorunu var mı lod değeri nasıldır? Dediğim gibi bu önemli benim için ağırlığı 53 gram zaten başka önerilerinizi bekliyorum.

wraithesports.com

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

Lod değerini Driver'dan ayarlayabiliyorsun. Denedin mi.

Pardon ATK A9 kullanıyorsun da lod ayarını bilmiyorsun sandım. ATK A9 alınabilir evet.

MCHOSE A5 Ultra.

Kısa bir süre önce 2000 civarıydı 2600 falan olmuş aşıyor maalesef güzel mouse.

Lod değerini Driver'dan ayarlayabiliyorsun. Denedin mi?

Pardon ATK A9 kullanıyorsun da lod ayarını bilmiyorsun sandım. ATK A9 alınabilir evet.

Peki A9 Plus modelini almaya gerek var mı sensörü değişiyormuş bataryasıda artıyor kaplamada ekliyormuş galiba abimle birlikte kullanıyorum elleri terliyor bayağı onun kaplama işe yarar mı o konuda.

Gank'tan stok gelince Machanike L7 Air alabilirsin; Nordic MCU kullanıyor. NearLink'e göre çok daha iyi.

Peki A9 Plus modelini almaya gerek var mı sensörü değişiyormuş bataryasıda artıyor kaplamada ekliyormuş galiba abimle birlikte kullanıyorum elleri terliyor bayağı onun kaplama işe yarar mı o konuda.
A9 serisinde alabiliyorsan Plus modeli al diyoruz zaten. Sensör - Switchleri değişiyor. Kaplama ve + Batarya ekleniyor. Kaplama tabi işe yarar. Ürünün parlamasını veya sararmasını engeller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı