2000TL fare önerisi

Arasındaki fiyat farkına baktın mı?

Ayrıca onu geçtim adam Glorious Model O vs A9 Plus sormuş sen A5 Ultra diyosun.

Hocam mouse geldi şimdi de mouse pad harici her yerde çalışıyor ufak takılma sorunları vardı mouse driverinden ayar yaptım şu an takılma sorunu yok ama mousepadda çalışmıyor zar zor algılıyor lod değeri 2mm yaptığımda ise mousepadda çalışıyor ama takılıyor bu sefer de kitap masa koltuk bu gibi yerlerde sorunsuz lod değeri 1mm ikende sorunsuz mousrpad kirliydi yıkadım bakalım çözülecek mi sorun. Bide hocam sanki kutusu açılmış gibiydi ve geldiğinde de %85 şarj diyordu biraz şüphelendim açıkcası ama testlerini vs yapınca bi sorun çıkmadı bu wraith iade de almaz şimdi

Hocam mouse geldi şimdi de mouse pad harici her yerde çalışıyor ufak takılma sorunları vardı mouse driverinden ayar yaptım şu an takılma sorunu yok ama mousepadda çalışmıyor zar zor algılıyor lod değeri 2mm yaptığımda ise mousepadda çalışıyor ama takılıyor bu sefer de kitap masa koltuk bu gibi yerlerde sorunsuz lod değeri 1mm ikende sorunsuz mousrpad kirliydi yıkadım bakalım çözülecek mi sorun. Bir de hocam sanki kutusu açılmış gibiydi ve geldiğinde de %85 şarj diyordu biraz şüphelendim açıkçası ama testlerini vs yapınca bir sorun çıkmadı bu Wraith iade de almaz şimdi

Kutusu açık gibi olması konusunda bir şey diyemeyeceğim normalde Wraith ambalajı açılmış ürün satmıyor kesinlikle. Şarj'ın yüzde 85 olması normal hiçbir ürün full şarj ile gelmiyor. Bunların şarj olup test edilme süreci var sonuçta genelde 70-100 arası rastgele şarjda gelmeleri normal zaten. Lod ayarına denk gelirsek kendin belirtmişsin mouse pad harici her yerde sorunsuz çalışıyor bu da mouse pad kaynaklı bir problem.

Kutusu açık gibi olması konusunda bir şey diyemeyeceğim normalde Wraith ambalajı açılmış ürün satmıyor kesinlikle. Şarj'ın yüzde 85 olması normal hiçbir ürün full şarj ile gelmiyor. Bunların şarj olup test edilme süreci var sonuçta genelde 70-100 arası rastgele şarjda gelmeleri normal zaten. Lod ayarına denk gelirsek kendin belirtmişsin mouse pad harici her yerde sorunsuz çalışıyor bu da mouse pad kaynaklı bir problem.

Peki nasıl bir mouspad tercih etmeliyim hocam şu anki ucuz bir şey linkini bırakayım.
Game-X xxl 90x40 cm oyuncu mouse pad siyah.

Bir de şu an masada kullanıyorum bir zararı var mı? 1mm de lod değeri biraz yüksek gibi geldi ama altında kitap olduğu için bir şey diyemem.
Onun dışında elde duruşu vs çok iyi.

Peki nasıl bir mouspad tercih etmeliyim hocam şu anki ucuz bir şey linkini bırakayım.
Game-X xxl 90x40 cm oyuncu mouse pad siyah.

Bir de şu an masada kullanıyorum bir zararı var mı? 1mm de lod değeri biraz yüksek gibi geldi ama altında kitap olduğu için bir şey diyemem.
Onun dışında elde duruşu vs çok iyi.

Masa boyutu zorunlu değilse bu iyi mousepad.

Bu mouse ile sorun çıkarmaz değil mi? Elimdekiyle neden çıkardı acaba.

Uzun süredir kullanıyorsan veya kirliyse olabilir. Bazen ucuz mouse Pad'lerde direk sıkıntı da çıkarabiliyor hassas olan sensörler. Dediğin gibi sensörde arıza olsa mousepad harici yerlerde sorunsuz çalışmazdı.

Uzun süredir kullanıyorsan veya kirliyse olabilir. Bazen ucuz mouse Pad'lerde direk sıkıntı da çıkarabiliyor hassas olan sensörler. Dediğin gibi sensörde arıza olsa mouse pad harici yerlerde sorunsuz çalışmazdı.

Şimdi baktım galiba elimdeki suni parlak deriymiş galiba o yüzden. Mousepadın altı yumuşak zeminde olunca biraz daha stabil oluyor anlamadım bu işi kumaş yüzeylerde sorunsuz James Donkey mouse pad ile deneyeceğim diğer türlü iade etmek için sebep yok diğer yüzeyler sorunsuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı