Hepsi tek siteden toplanmıştır. PUBG'de 1080P Low ayarlarda 60 FPS verir. Bütçesi az olan arkadaşlar için gayet iyi bir sistem.
NOT: PSU yetecektir. Toplam Fiyat: 2.004,37 TL
2200G ile kurulan sistem daha stabil çalışır. Olmamış. Başlık neden açılmış, bu kadar iddia nedir onu da anlamış değilim. Piyasadaki en ucuz parçaları seçmek her zaman fiyat/performans demek anlamına gelmiyor.
2100 TL'ye zamanında toplamıştım. Fiyat performanstı adeta. Ancak şu an dolar kuru yükseldiği için çok zor. Şu an parçalarının fiyatlarına tek tek baktım 4-5 bin TL arasında bir fiyat yapıyor. Bu kurla fiyat performans toplamak çok zor. Belki 2.el olabilir.
2200G ile kurulan sistem daha stabil çalışır. Olmamış. Başlık neden açılmış, bu kadar iddia nedir onu da anlamış değilim. Piyasadaki en ucuz parçaları seçmek her zaman fiyat/performans demek anlamına gelmiyor.
Neden daha stabil çalışsın? G4560,RX 460'ı çok rahat besleyen bir CPU. Piyasadaki en ucuz parçaları değil en f/p olanlarını seçtim. Eleştirmek için eleştirmişsin. 2000TL ile sen topla daha iyi toplarsan forumu bıracakağım.(Senin seçeceğin tek bir siteden)
Medium ayarlarda 250-300 fps alıyor. Neye dayanarak 13FPS dedin anlamadım.
Arkadaşlar sizden ricem eleştirme yapacakken eksik yanlarını da belirtmeniz. Sistemi alacak arkadaşlar bazılarının boş ve bilmeden eleştirisi yüzünden vazgeçecek.
Sistem iyi elinize sağlık yalnız o soketin önü kapalı. Biraz daha verip R3 2200G işlemcili sistem toplamak daha mantıklı. Yani en azından ben öyle yapardım.
Sistem iyi elinize sağlık yalnız o soketin önü kapalı. Biraz daha verip R3 2200G işlemcili sistem toplamak daha mantıklı. Yani en azından ben öyle yapardım.