2000TL gamepad tavsiyesi

Bütçe
2000

Khan24

Kilopat
Xbox stil (sol üst analog) gamepad arıyorum. Daha öncesinden Monster markasının gamepad ini kullandım bozuldu garantiye yolladım en son modelden yolladılar 1 yıl oldu analog kısmı bozuldu ve hareketleri tam algılamamaya başladı. Bir sürü bilmediğim marka var çok uzak olduğum bir alan. Ne alacağıma karar veremedim. Genel olarak FC 25, Rocket League ara sıra Mortal Kombat gibi oyunlar oynuyorum.

Bu bütçelerde 8BitDo 2C, Fantech 3 ve machenike G3 V2 modelleri var. Ben İyzico kampanyasından dolayı Fantech 3 aldım şimdilik memnunum.

Az önce bir video izledim özgür diye birisinin videosunu yeni paylaşmış.
BIGBIG WON AETHER
Bu gamepad iyi gibi gözüküyor. Ama bilemedim normalde yurt dışında machenike G5 görüyorum çok hoşuma gitti ama 1600-1700 TL civarlarında. Bu fiyatla gümrükte sıkıntı oluyor ekstra vergi çıkıyor diye biliyorum 30 dolar üzeri olduğu için.
8BitDo 2C ve Fantech shooter 3 sanırım bu iki model en F/P ürünler listesinde çok kişide. Hangisini tercih etmek mantıklı olur? Benim için önemli olan analog kısımlarının uzun ömürlü ve kararlı çalışmaları. D-pad kısmını sadece menülerde gezinmek için kullanıyorum.

İyzico ve Parolapara uygulamalarını indir İyzico'dan ilk siparişine özel 500 TL ve bayrama özel %25 indirim kampanyalarına katıl attığım siteden İyzico ödeme yöntemini seçip Parolapara kartını buraya girerek bu gamepadi al 400 TL civarına almış olacaksın.

Hiçbirisinde üyeliğim yok deneyeceğim karmaşık bir şey değilse 400-500 TL'ye bu gamepad için deneyebilirim. İyzico duydum daha önce ama Parolapara uygulamasını duymadım bunu da mı indirmem gerekiyor tam olarak nasıl yapacağım?

Hocam İyzico da 2 adet kampanya var bahsettiğim sadece bu game pad için geçerli değil bu arada diğer gamepadleri de alabilirsiniz Total'de 1400 TL'ye kadar indirim sağlamak mümkün. İyzico'daki 2 adet kampanyayı birleştirebliyorsunuz Wraith 2'sinde de mevcut Parolapara uygulaması da 1000 TL ve üzeri. İlk harcamada 400 TL cashback veriyor. İyzico alt yapısı ile Parolapara'dan alacağınız sanal kart üzerinden ödeme yaparsanız bu 3 kampanyayı birleştirmiş olursunuz. 400 TL Parolapara'dan 1000 TL'ye kadar da İyzico üzerinden cashback alabilirsiniz.

İlla Parolapara'ya üye olmak zorunda değilsin ben sadece İyzico ve birkaç kartın kampasıyla birleştirdim 700₺ ye gelmişti. Bunların hiçbirini uzun zaman kullanmadım hocam ne desem yalan olur. Özellikle kampanya ile alınca çok ucuza denk geliyor bozulsada önemsemem diye düşünüyorum.

Uzun bir işlem değil hocam 5 dakika alacak bir işlem sonrasında direk nakit çekilebilir 400 TL veriyor neden kullanmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…