2000TL Gaming klavye önerisi

ayz10

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim üzere 2000₺ bütçem var. Tabii ki daha ucuz da olabilir. Havit Gamenote KB884l ürününe bakmıştım ancak sonradan Redragon K617 Fizz ürününü gördüm. Çok hoşuma gitti. Dün 1200₺ gibi fiyatlara satılırken bugün çoğu yerde stok yoktu olan yerlerde de 1800₺ gibi fiyatlarla karşılaştım. Geri Havit'e döneyim dedim onda da Redragon aklımda kaldı. Düzeni çok hoşuma gitmişti. Sizce stok gelir mi redragona yoksa beklemeye gerek yok mu? Ayrıca Türkçe olması şart benim için. Genellikle oyun ve yazılım amaçlarıyla kullanacağım. Red switch olmalı bir de. Başka hangi klavyeleri önerebilirsiniz?

Ayrıca kablosuz olursa daha iyi olur ancak şart değil.

2. El değil hocam. Al satçı deniliyor bunlara. Ürünleri alıp satmak için alıyorlar. Kısacası ürünler sıfır yani.

Anladım ancak o işlere girebileceğimi çok düşünmüyorum hocam başka ne önerebilirsiniz peki? Biraz daha araştıracağım bulamazsam sizin dediğinizi yaparım en son ihtimal.

Onu da değerlendiririm ama aklımda %60 bir klavye var gibi hocam. Aslında ben de boyuttan tam emin değilim ama dediğim gibi redragon çok hoşuma gitmişti. O da 60 olunca 60 araştırıyorum şimdilik. Bir de türkçe karakterler gözükmüyor resimde. Gerçekten öyle mi geliyor yoksa türkçe karakterler var mıdır bu klavyede?

Baktım da hocam ingilizce q klavyeymiş ve hotswap özelliği yokmuş. Bu bütçede hotswap olan bir klavye daha avantajlı olmaz mı.

K617’ye stok gelir mi hocam sizce? Bir de onu sorayım.

Son düzenleme:
Onu da değerlendiririm ama aklımda %60 bir klavye var gibi hocam. Aslında ben de boyuttan tam emin değilim ama dediğim gibi redragon çok hoşuma gitmişti. O da 60 olunca 60 araştırıyorum şimdilik. Bir de türkçe karakterler gözükmüyor resimde. Gerçekten öyle mi geliyor yoksa türkçe karakterler var mıdır bu klavyede?

Baktım da hocam ingilizce q klavyeymiş ve hotswap özelliği yokmuş. Bu bütçede hotswap olan bir klavye daha avantajlı olmaz mı.

K617’ye stok gelir mi hocam sizce? Bir de onu sorayım.
Evet olur. Ancak bunun switchleri kaliteli diye attım. İngilizce q olması pekte bir sorun değil çünkü Windows klavyesi Türkçe ise klavye de türkçe olur. Sadece harflerin nerede olduğunu ezberlemeniz gerek.
Birde k617 alınmaz. Çünkü kronik yay sesi sorunu var ve switchleri o kadar kaliteli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı