2000TL GTX 1050 Sistem Toplama

ıTroubLedı

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar 2000TL butcem var(monitor harici).

İslemci=İ3 6098p
Anakart=MSİ H110m pro
Ekran karti=GTX 1050(suanda indirimde)MSI GeForce GTX1050 2GB OC GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
RAM=2*4GB=8GB kingston
1TB harddisk
Kasa=Aerocool GT Black Edition 500W

Bu sistemi toplamak istiyorum. Yaklasik 2000TL denk geliyor.

Monitor olarak(ayriyeten).
ASUS 23" MX239H Full HD HDMI IPS Monitör

Bu sistemi dusunuyorum sizce sistem nasil? Ekran kartindan cok kararsiz kaldim. Yardimci olursaniz sevinirim. Butcem bu daha ustune cikamam simdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 1080 takıp da i3 takmanın mantığı ne? İ5 takıp daha düşük bir ekran kartı takmak varken.Bir de ssd ye ihtiyacın var. Oyuncuların en önemli parçalarından biri de ssd.

Gtx 1080 takıp da i3 takmanın mantığı ne? İ5 takıp daha düşük bir ekran kartı takmak varken.Bir de ssd ye ihtiyacın var. Oyuncuların en önemli parçalarından biri de ssd.
Yanlış okudunuz sanırım konuyu, tüm sisteme ayrılan bütçe bile 1080 almaya yetmiyor ki zaten konu GTX 1050 ve i3 ile alakalı.

Dostum yanlış okudun sanırım gtx1050 yazmıştım
Saol dostum yardımcı olduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…