G Gmk13 Hectopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2017 #1 Aşağıdaki bağlantıdaki gibi bir sistem düşünüyorum. 2000TL'nin üstüne çıkamıyorum, başka bir tavsiyeniz var mıdır? Akıllı PC Toplama Sihirbazı Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2017
Aşağıdaki bağlantıdaki gibi bir sistem düşünüyorum. 2000TL'nin üstüne çıkamıyorum, başka bir tavsiyeniz var mıdır? Akıllı PC Toplama Sihirbazı
D DoublExpert Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2017 #2 bağlantıda sistem yok?
DivineCougar Megapat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 527 Çözümler 3 Yer Kırklareli/Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih Öğretmeni / Web Design 28 Ocak 2017 #3 Yeni nesil bir anakartınız olmadığı sürece Kabylake işlemcilerin Skylake işlemcilerle arasında pek fark olmayacaktır. Skylake seçmeniz yararınıza olur.. Tercih sizin tabi ki..
Yeni nesil bir anakartınız olmadığı sürece Kabylake işlemcilerin Skylake işlemcilerle arasında pek fark olmayacaktır. Skylake seçmeniz yararınıza olur.. Tercih sizin tabi ki..