2000TL İle İkinci El Sistem Toplama

BlacKie.

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 2000TL var. 2. el toplamayı planlıyorum, ne yapmalıyım?

Intel i5 6402P
MSI H110M Pro VD
Kingston 8 GB 2133 MHz
Sapphire RX 470 8 GB
Corsair VS 650 80+ PSU
Deep Cool Smarter LED

öncelikle güvenebileceğin bir ortamda araştırman lazım. ilk defa 2.el piyasasına gireceksen muhatabın bilgilerini tam alman şart. parçalar ve performansları hakkında bilgin yoksa bilen bir kişinin yardımını alman yararına olur. dolandırıcı az olsa da avlarını özenle seçiyorlar dikkatli olmak gerek. satma sebebini öğren, yüz yüze görüş, satıcının adresinden almaya dikkat et. 2. el bile olsa destek almak güzel bir şeydir. gerisi ekmek köfte meselesidir. garantisi devam eden ürünleri almaya çalış. ne yapacağını bilmiyorsan sahibinden gibi sitelerden uzak dur. çok yeni olmayan ama garantisi devam eden ürünlerde (1+ yıl) sıfırına göre %25 veya daha fazla indirimli parçalar almaya dikkat et.

aklıma gelenler bunlar. kendi bulduğun ilanlar üzerinden "bunu alsam olur mu" şeklinde sorarsan daha iyi olur çünkü kimse 2.el bir ürüne git şunu al demez, dememesi gerekir.

Öncelikle merhaba, 2. El ürünlere kesinlikle bulaşmamanı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı. Barışçıl'ın önerdiği sistem 2000tl'ye toplanıyorsa beklemeden toplayayım bir yardım edermisiniz

Intel i5 6402P
MSI H110M Pro VD
Kingston 8 GB 2133 MHz
Sapphire RX 470 8 GB
Corsair VS 650 80+ PSU
Deep Cool Smarter LED
Link atabilirmisin ?

Hocam kusura bakmayın, görmemişim. 2 el istemişsiniz. 2. el 2000 TL'ye toplayabilirsiniz. Sevinebilirsiniz .

Ama ben 2. el önermem . Bu sistemi öneririm. Şuan 2.600 TL civarı. Ekran kartını GTX1050ti veya Rx460 yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 2.4K pc.png
    24,9 KB · Görüntüleme: 259
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…