2000TL İle RX 470 Sistem Toplama

Sistemde bir sıkıntı yok alınabilir.

RX 470 8GB mı ?

Anakart olarak attığınız model alınabilir. Ekran kartı olarak da önerdiğim kartı alabilirsiniz. Hatta stoklarda RX 570 kartlarda mevcut. Çok yakın fiyattalar. Onlardan birini alman daha iyi olur.

Anakart olarak attığınız model alınabilir. Ekran kartı olarak da önerdiğim kartı alabilirsiniz. Hatta stoklarda RX 570 kartlarda mevcut. Çok yakın fiyattalar. Onlardan birini alman daha iyi olur.

hocam anlaşamadık bir türlü 570'i g4560 la darboğaz olacağı için bütçemi aşıyor size zahmet toplarmısınız 2000 lik bir sistem

edit :

sizlerin önerileriyle son olarak bu sistemi almayı düşünüyorum,hatalı dizilim ya da sorun çıkaracak bir parça varmıdır , birde sapphire modeli msi dan 80 lira daha ucuz bu farka değermi yoksa aralarında bir fark yokmudur,bütçemi biraz aştım ancak düşündüğümden çok daha iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum sizlerin sayesinde tekrar çok teşekkürler

@Neko @Barış Tolon

resim ektedir.

Dosya Ekleri

• son toplama.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 74

çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız büyük gerçekten , dediğiniz ekran kartıyla benim seçtiğim arasında bir fark var mı peki ? birde gördüğüm kadarıyla seçtiğim anakart 2400 e kadar destekliyor rami 2400 mhz almam daha iyi olur sanırım ? ssd mevcut bende ileride ram takviyesi yaparım bi süre sonrada işlemci yükseltirim dediğiniz gibi ancak yükseltirken anakartla bir sorun yaşamam değilmi ? sizleri yoruyorum kusuruma bakmayın tekrar teşekkürler

@Barış Tolon

Benim seçtiğim ekran kartı daha ucuz. Ucuz olanı almanı öneririm. Eğer RAM modellerinde 2400 MHz modeller daha ucuzsa ya da aynı fiyatta ise, 2400 MHz olanları alın. Eğer daha yukarıda bir fiyatta ise 2133 MHz modeli alın. Bir uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız. SSD elinizde olması gayet iyi. İleri de alacağınız RAM'in aynı model olması daha iyi olacaktır. O yüzden modelin kod adını da bir köşeye yazın derim. Eğer anakarta uyumlu bir işlemci alırsanız, sorun yaşamazsınız.

performans ve soğutma olarak fark yoksa dediğiniz gibi ucuz olanı almak daha mantıklı birde son olarka şunu sormak istiyorum güç kaynağı bu sisteme yeterli olur değilmi kasa vs diğer parçalar sorun çıkarmaz

Güç kaynağı yeterli gelir. Sıkıntı çıkarmaz. İlerleyen zamanlarda daha güçlü bir ekran kartı takacağınız da belki güç kaynağını değiştirmek gerekebilir. Ama zaten daha başka parçalar için yükseltme yapacaksınız. Onlarda da sıkıntı olmaz zaten. Uzun bir süre boyunca yeter kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…