2000TL kablosuz gaming mouse önerisi

Bütçe
2000
Daha fazla  
2000 TL bütçem var kablosuz ve kalite bir mouse istiyorum. Uzun yıllar kullanabileceğim. Valorant için alacağım fakat ilerleyen yıllarda da kullanacağım.
Önerilerinize açığım aklımda 1 2 model var. Önerilerinizi bekliyorum.

Yine de ekleyeyim 18cm el tutuş şekli fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'te çoğu üründe stok yok zaten fakat ikisi arasından tercih yapılacaksa F1 Pro diyebilirim. M3 Pro ve m3s Pro modellerinde çift tıklama, scroll bozukluğu gibi sorunlar vardı. F1 Pro Max modelini 1 sene kadar kullandım malzeme kalitesi muadillerine göre bayağı iyi ekstra olarak cam skatez takarsanız da güzel olur.

Wraith'te çoğu üründe stok yok zaten fakat ikisi arasından tercih yapılacaksa F1 Pro diyebilirim. M3 Pro ve m3s Pro modellerinde çift tıklama, scroll bozukluğu gibi sorunlar vardı. F1 Pro Max modelini 1 sene kadar kullandım malzeme kalitesi muadillerine göre bayağı iyi ekstra olarak cam skatez takarsanız da güzel olur.

Bende F1 Pro almayı düşünüyordum teşekkür ederim
Skatez konusunda pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim

Bu ürünede bakacağım pek bilgim yok ürün hakkında. Teşekkür ederim

Bu ürünle Dragonfly F1 Pro arasında ne gibi bir fark var? Sensorler aynı sanırsam. Aydınlatırsanız sevinirim

Bende F1 Pro almayı düşünüyordum teşekkür ederim
Skatez konusunda pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim

Bu ürünede bakacağım pek bilgim yok ürün hakkında. Teşekkür ederim
Skatez olayı biraz alışkanlığa bağlı aslında. Ben cam skatez taktığımda daha rahat hissediyordum kendimi çünkü cam olduğu için mouse hassasiyetiniz daha hızlı oluyor. Dediğim gibi kullanıma bağlı olarak değişir mouse hızlı kaydığı için aimini ayarlayamayanlar bile oluyor.

Skatez olayı biraz alışkanlığa bağlı aslında. Ben cam skatez taktığımda daha rahat hissediyordum kendimi çünkü cam olduğu için mouse hassasiyetiniz daha hızlı oluyor. Dediğim gibi kullanıma bağlı olarak değişir mouse hızlı kaydığı için aimini ayarlayamayanlar bile oluyor.
Anladım teşekkürler. Farklı önerebileceğiniz bir model varmıdır. Mesela yukarıdaki arkadaşın attığı model nasıl bir model?

Anladım teşekkürler. Farklı önerebileceğiniz bir model varmıdır. Mesela yukarıdaki arkadaşın attığı model nasıl bir model?
Mad R 8000 Hz hocam kutu içinden 8000 Hz donglede çıkıyor. F1 ise sabit 1000 Hz. Ayrıca F1 Pro 4000 Hz destekliyor ancak kutu içinden 4000 Hz dongle çıkmıyor ekstra satın almanız gerekiyor.

8000 Hz kullanım için iyi bir işlemci lazım fakat malzeme kalitesi açısından F1 Pro'yu daha çok beğendim ben hala yedek mouse olarak tutarım dolabımda.

F1 Pro alacağım sanırım. Teşekkür ederim beni aydınlattığınız için

8000 Hz kullanım için iyi bir işlemci lazım fakat malzeme kalitesi açısından F1 Pro'yu daha çok beğendim ben hala yedek mouse olarak tutarım dolabımda.

Hocam son bir şey sorabilir miyim F1 Pro da Hz i istediğimiz gibi ayarlayabiliyor muyuz yoksa sabit 1000 mi? Baktığımda ayarlamak için reciever gerekli diyordu bu sıkıntı olmaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı