2000TL kablosuz gaming mouse önerisi

F1 Pro alacağım sanırım. Teşekkür ederim beni aydınlattığınız için.

Hocam son bir şey sorabilir miyim F1 Pro da Hz i istediğimiz gibi ayarlayabiliyor muyuz yoksa sabit 1000 mi? Baktığımda ayarlamak için reciever gerekli diyordu bu sıkıntı olmaz mı?

250-500-1000 gibi değerleri driver üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. Zaten kutu içerisinden çıkan dongle maksimum 1000 Hz destekliyor.

Hz çok önemli mi peki? Öyleyse ayarlanabilir bir şey almak isterim.

Yükse Hz kullanımı demek bir o kadar da yüksek işlemci kullanımı demek. Eğer işlemcin Ryzen 5 5600'den düşük modelse yüksek Hz kullanmanın mantığı yok. Çünkü FPS oyunları oynuyorsan FPS drop yeme şansın olabilir.

Yükse Hz kullanımı demek bir o kadar da yüksek işlemci kullanımı demek. Eğer işlemcin Ryzen 5 5600'den düşük modelse yüksek Hz kullanmanın mantığı yok. Çünkü FPS oyunları oynuyorsan FPS drop yeme şansın olabilir.
İşlemcim ryzen 5 5600 Bi sorun olucağını düşünmüyorum. Hz in çok önemi yoksa f1 pro alacağım ama varsa başka bir model önerirmisiniz

VXE mad r tercih edebilirsiniz o zaman. En ucuz 8000 Hz mouse bu bütçede o hocam.

Teşekkür ederim son kez kalite açısından F1 Pro daha iyiyse onu almak daha mantıklı gibi değilse VXE MAD R yi tercih edeceğim uzun yıllar gitsin ve oyun oynama açısından iyi bir mouse istiyorum. Biraz fazla karamsarım kusura bakamayın çok soru sordum.

Teşekkür ederim son kez kalite açısından F1 Pro daha iyiyse onu almak daha mantıklı gibi değilse VXE MAD R yi tercih edeceğim uzun yıllar gitsin ve oyun oynama açısından iyi bir mouse istiyorum. Biraz fazla karamsarım kusura bakamayın çok soru sordum.
Estağfurullah hocam. Mad R üzmez hocam sadece F1 Pronun kaplaması biraz daha kaliteli geldi hepsi bu. Arada öyle devasa farklar yok zaten gönül rahatlığıyla Mad R'yi alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı