2000TL kasa önerisi

Schweppes

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, RTX 3080 ve 240mm'lik radyatörlü soğutuculu sistemim için bir kasa arıyorum. Şu an Corsair Carbide 400C kullanıyorum. 3080 gelince radyatörü üste almak zorunda kaldım ve artık kasanın içi çok sıkışık oldu. Ayrıca kartın coil whine sesini de kapağını kapatınca nisbeten kesebilecek, mümkünse yalıtımı iyi bir kasa önerisi istiyorum. RGB fantezim yok. Varlığı da yokluğu da önemli değil. Fanlar sessiz ve düzgün olması daha önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses yalıtımı istiyorsan bütçeyi biraz arttırman gerekiyor.

Bunun dışında geniş bir kasa istiyorsan şu var;

Ses yalıtımı istiyorsan bütçeyi biraz arttırman gerekiyor.

Bunun dışında geniş bir kasa istiyorsan şu var;
P600 ün incelemesini izliyorum şuan gerçekten kayda değer bir ses yalıtımı varsa CW duymamak için o bütçeye de çıkabilirim. Öte yandan aşağıda ki arkadaş da P500a önermiş epey öneren var anlaşılan güzel kasa fakat içinden çıkan fanların kalitesi nasıl bilginiz var mı?
Çok teşekkürler içindeki fanların performansı sesi ile ilgili bilginiz varsa sizde yardımcı olursanız sevinirim.

Fanlar sessiz ve 3 X 140mm.
Fanlar bunlar: be quiet!
360Mm'e kadar radyator destegi sunuyor. Ustte 240Mm'e kadar.
Gözüme bir tık küçük geldi gibi şimdiki kasamda biraz küçük olduğu için az bir şey geniş bir kasa alıp rahat kablolama yapmak istiyorum artık.
Yapamadım bi link atacaktım :D Masterbox TD500 öneriyorum RGB fantezin olabilir aldıktan sonra :)
:D Çok teşekkürler fakat kasa zaten şuan yerde içinde dansöz oynasa da göremiyorum zaten.
Tekrar baktım da 4 adet fanla mı geliyor içinde acaba?

Çok teşekkürler içindeki fanların performansı sesi ile ilgili bilginiz varsa sizde yardımcı olursanız sevinirim.
Standart fanlar diyebiliriz. 14 cm olmaları bir miktar daha düşük ses çıkarmalarını sağlayacaktır. Aşağıya da ekstradan incelemesini bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Standart fanlar diyebiliriz. 14 cm olmaları bir miktar daha düşük ses çıkarmalarını sağlayacaktır. Aşağıya da ekstradan incelemesini bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuan bunu izliyordum teşekkürler :D .

Gözüme bir tık küçük geldi gibi şimdiki kasamda biraz küçük olduğu için az bir şey geniş bir kasa alıp rahat kablolama yapmak istiyorum artık.

Hocam kasa kucuk degil.
190mm islemci sogutucu destegi var. 360mm radyator destegi var.
P500a: 240mm genislik.
500DX: 232mm genislik.
Kablolama konusunda basarili bir kasa.

P500a 1-2 derece daha iyi ve biraz daha genis.

Yapamadım bi' link atacaktım :D Masterbox TD500 öneriyorum RGB fantezin olabilir aldıktan sonra :)
İncelemeleri sırasında ön paneli yamulan, 700 lirayken bile alınmaz diyerek yerine 750 liraya P360A önerdiğim, piyasada var olan en vasıfsız kasalardan. Kalite desen yok, F/P desen yok. 1000 liraya bile önerilmemesi gereken bir model.
Konuya gelecek olursak bütçene göre P500A veya P600S seçebilirsin, P600S'e bütçen yetiyorsa tek geçilir. Görebileceğin en muazzam kasalardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı