Kasa almayı planlıyorum. Cooler Master Master Case H500 düşünüyordum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Anakart B550 Tomahawk, o yüzden ATX desteklemesi lazım. Teşekkürler.
Phanteks Phankteks Eclipse P500a Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
@messinicocugu Selamlar, konuyu bölmeden listenizde bu bütçe aralığında başka hangi kasalar var üstadım? Gamegaraj aldığımız hazır sistem kasayı değiştirmemiz lazım.
@messinicocugu Selamlar, konuyu bölmeden listenizde bu bütçe aralığında başka hangi kasalar var üstadım? GameGaraj aldığımız hazır sistem kasayı değiştirmemiz lazım.
En ucuz Be Quiet Pure Base 500DX BGW37 ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet Pure Base 500DX BGW37 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.545,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Be Quiet Pure Base 500DX BGW37 ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet Pure Base 500DX BGW37 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.545,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!