2000TL klavye önerisi

Bütçe
1000-2000

AliKaganK

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda kullandığım klavye Everest kmx-88. Yıllar önce satın almıştım ve hala bozulmasa hala daha kullanmayı planlıyordum. A tuşuna double Click atıyor enter tuşuna basınca M1 atıyor. Anlayacağınız kötü dürümda, 1000-2000 TL bandında kullanımı kolay, çok yer kaplamayacak Anti-Ghosting klavye arıyorum. Wireless olmaması tercihim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba istersen elimde bir klavye var Dierya DK61E modeli antighosthing aynı zamanda suya karşı dayanıklı switchleri Gateron marka ve red switch aynı zamanda hot swapp özelliği yani switchlerini değişebiliyorsun. İki tane de switch var yedek. Oyun için almıştım özel olarak Wireless klavye aldığım için kenarda yatıyor anlayacağın. İstersen iletişime geç benimle yardımcı olabilirim.

Razer Ornata V3 öneririm daha bugün geldi ve açıkcası ilk mekanik klavye kullanışım ve cidden aşık oldum klavyeye. Dokunuş hissi ve sesi çok iyi. İncehesap gaming gecesinden aldım sende orayı bekleyip alabilirsin.

Membran klavye ama hissiyat olarak pek de hoş değildi.

Numpad olmaması benim için daha iyi olur, masamda monitör standının büyük olması sebebiyle klavye için pek yer yok.

Teklifin için teşekkürler ama sıfır almayı planlıyorum.

Numpad olmaması benim için daha iyi olur, masamda monitör standının büyük olması sebebiyle klavye için pek yer yok.

Teklifin için teşekkürler ama sıfır almayı planlıyorum.
Şuan Aliexpress'de çok ucuza mekanik klavyeler bulabilirsin oraya bir göz at ve genelde numpadleri yok.

O klavye mekanik değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…