Çözüldü 2000TL klavye önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
2000

Pallaggha

Centipat
Daha fazla  
Bayağıdır aynı klavyeyi kullanıyordum. Değiştireceğim artık. 2000 TL civarı bütçem var yazan herkese teşekkürler. @Kaan Diktaş abi seni sürekli önerilerde görüyorum da yardımcı olursan sevinirim.

Hangisi önerirsiniz acaba?
Oyun için almayı düşünüyorsanız speed silver switch almanızı öneririm. Şahsen %60 klavyeleri seven biri değil o yüzden Rk R75 öneririm. Connectgame sitesinde çok güzel indirimler var ve Rk R75'den daha ucuza daha iyi klavye mevcut ancak site aşırı ilgisiz sorun çıkarsa aşırı uğraştırıyorlar o yüzden pek önermiyorum ancak şansınıza güveniyorsanız sipariş verebilirsiniz klavyeler genelde hot-swap oluyor.

Son düzenleme:

Oyun için alacağım şu anda %100'lük kullanıyorumda %60'ı önerir misiniz? Bir de hot-swap nedir bilgi verebilir misiniz?

Oyun için alacağım şu anda %100'lük kullanıyorumda %60'ı önerir misiniz? Bir de hot-swap nedir bilgi verebilir misiniz?
Hot-swap switchlerin değiştirilebilme özelliğidir. Mesela klavyenizdeki switchleri beğenmediniz veya bozuldu yeni switch satın alarak değiştirebilirsiniz.
Oyun için alacağım şu anda %100'lük kullanıyorumda %60'ı önerir misiniz?
Kullanabilirim diyorsanız öneririm ancak %60 yerine %65 alın derim ok tuşlarının eksikliğini çekersiniz.

Switchi değiştiriken tuşları da değiştiriyor musunuz yoksa switchi mi sadece bilgim yokta soruyorum. Yani klavyenin renklerini de sonradan değiştirebiliyor muyuz?

Switchi değiştiriken tuşları da değiştiriyor musunuz yoksa switchi mi sadece bilgim yokta soruyorum.
Hocam çoğu mekanik klavyenin tuş takımı değiştirilebiliyor.
Yani klavyenin renklerini de sonradan değiştirebiliyor muyuz?
Renkten kastınız tuş takımının değiştirilebilmesiyse evet.
Sanırım switch ne bilmiyorsunuz tuş takımının altındaki mekanizmadır örnek resim atayım.

Yok o kadarını biliyorum da tuşlara bağlımı diye merak ettim teşekkürler %65 Gaming klavye öneriniz var mı kesin bir şey blue switch olmasa iyi olur çok ses çıkmasın.

Yok o kadarını biliyorum da tuşlara bağlımı diye merak ettim teşekkürler %65 Gaming klavye öneriniz var mı kesin bir şey blue switch olmasa iyi olur çok ses çıkmasın.
Rk R65 alabilirsiniz veya Connectgame'den EK871.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…