2000TL klavye önerisi

Bütçe
2000

ilakisa

Hectopat
Daha fazla  
Hocamlar blue switch beyaz renkli bir klavye istiyorum. TKL ya da %75 boyutunda istiyorum. Eğer mümkünse Wireless olabilir.

Hocam benim tarzım değil gibi biraz. Ben kendim Rampage snug 14K'yı buldum ama Wireless değil yani o tarz bulabilir misiniz acaba kusura bakmayın çok şey istiyorsam.

Hocam benim tarzım değil gibi biraz. Ben kendim Rampage snug 14K'yı buldum ama Wireless değil yani o tarz bulabilir misiniz acaba kusura bakmayın çok şey istiyorsam.

Yok yok ne kusuru. Bütçe içerisinde sesli olan bir klavye bulamadım sadece. Sesi hoşunuza girermi bilmem ama aşsada VGN V87 veya Aula F87 tarzı klavyeler size uygun mudur?

Yok yok ne kusuru. Bütçe içerisinde sesli olan bir klavye bulamadım sadece. Sesi hoşunuza girer mi bilmem ama aşsada VGN V87 veya Aula F87 tarzı klavyeler size uygun mudur?

VGN V87 biraz ilgimi çekti aslında bir incelemesine bakayım.

Bana biraz sesli bir klavye arıyorsunuz gibi geldi de aklıma gelmedi maalesef kusuruma bakmayın.

Yok hocam estağfirullah ne kusuru. Ya sesli klavye hevesi biraz çocukluktan kalma. Maalesef sesi çok tatmin etmedi ama klavye güzelmiş aklımın bir yerine yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…