XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.853 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #31 ilakisa dedi: O zaman öyle yapayım başka çare yok. Teşekkür ederim hocam ilginiz için. Klavyeyi aldıktan sonra biraz kullanır para biriktirir keycap alırım artık. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm fazla yardımcı olamadım. İstekler bütçe için fazla gibiydi.
ilakisa dedi: O zaman öyle yapayım başka çare yok. Teşekkür ederim hocam ilginiz için. Klavyeyi aldıktan sonra biraz kullanır para biriktirir keycap alırım artık. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm fazla yardımcı olamadım. İstekler bütçe için fazla gibiydi.
I ilakisa Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #32 XPlasma dedi: Üzgünüm fazla yardımcı olamadım. İstekler bütçe için fazla gibiydi. Genişletmek için tıkla... Siz elinizden geleni yaptınız hocam çok sağ olun hayatımda en son benimle bu kadar ilgilenen biri görmemiştim
XPlasma dedi: Üzgünüm fazla yardımcı olamadım. İstekler bütçe için fazla gibiydi. Genişletmek için tıkla... Siz elinizden geleni yaptınız hocam çok sağ olun hayatımda en son benimle bu kadar ilgilenen biri görmemiştim