otrayt3214 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 %75 ve üstü boyutlarda klavye arıyorum 2K bütçem var.
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #2 otrayt3214 dedi: %75 ve üstü boyutlarda klavye arıyorum 2K bütçem var. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi switch terchiniz
otrayt3214 dedi: %75 ve üstü boyutlarda klavye arıyorum 2K bütçem var. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi switch terchiniz
otrayt3214 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 Gqkmen42 dedi: Hocam hangi switch terchiniz. Genişletmek için tıkla... Yani fark etmez sesli olsun istemiyorum.
Gqkmen42 dedi: Hocam hangi switch terchiniz. Genişletmek için tıkla... Yani fark etmez sesli olsun istemiyorum.
Ali Of Rivia Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.303 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2025 #4 https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-by-ky-p-51874
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-by-ky-p-51874
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #5 otrayt3214 dedi: Yani fark etmez sesli olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi kullandığım klavyeye önerecektim stoklar bitmiş bakıyorum sessiz dediğinze göre red switch sizi götürür Ali Of Rivia dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-by-ky-p-51874 Genişletmek için tıkla... bu klavye gayet güzel hocam bakabilirsiniz
otrayt3214 dedi: Yani fark etmez sesli olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi kullandığım klavyeye önerecektim stoklar bitmiş bakıyorum sessiz dediğinze göre red switch sizi götürür Ali Of Rivia dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-by-ky-p-51874 Genişletmek için tıkla... bu klavye gayet güzel hocam bakabilirsiniz
otrayt3214 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #6 Gqkmen42 dedi: Kendi kullandığım klavyeye önerecektim stoklar bitmiş bakıyorum sessiz dediğinze göre red switch sizi götürür. Bu klavye gayet güzel hocam bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi klavyeyi kullanıyorsunuz. Önerirseniz sevinirim. Gqkmen42 dedi: Kendi kullandığım klavyeye önerecektim stoklar bitmiş bakıyorum sessiz dediğinze göre red switch sizi götürür. Bu klavye gayet güzel hocam bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch hocam peki bu klavye iyi mi? Gqkmen42 dedi: Kendi kullandığım klavyeye önerecektim stoklar bitmiş bakıyorum sessiz dediğinze göre red switch sizi götürür Bu klavye gayet güzel hocam bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam İyzico ile alacağım kampaya varmış Seçenekler şunlar. 1. Akko MonsGeek MG75W midnight2. endorfy thock %75 Wireless3. ASUS TUF Gaming K3 gen II siyah red Switch. Bu 3 klavyeden birini almak istiyorum hangisi alınır? Son düzenleme: 28 Haziran 2025
Gqkmen42 dedi: Kendi kullandığım klavyeye önerecektim stoklar bitmiş bakıyorum sessiz dediğinze göre red switch sizi götürür. Bu klavye gayet güzel hocam bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi klavyeyi kullanıyorsunuz. Önerirseniz sevinirim. Gqkmen42 dedi: Kendi kullandığım klavyeye önerecektim stoklar bitmiş bakıyorum sessiz dediğinze göre red switch sizi götürür. Bu klavye gayet güzel hocam bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch hocam peki bu klavye iyi mi? Gqkmen42 dedi: Kendi kullandığım klavyeye önerecektim stoklar bitmiş bakıyorum sessiz dediğinze göre red switch sizi götürür Bu klavye gayet güzel hocam bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam İyzico ile alacağım kampaya varmış Seçenekler şunlar. 1. Akko MonsGeek MG75W midnight2. endorfy thock %75 Wireless3. ASUS TUF Gaming K3 gen II siyah red Switch. Bu 3 klavyeden birini almak istiyorum hangisi alınır?
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #7 otrayt3214 dedi: Hocam hangi klavyeyi kullanıyorsunuz. Önerirseniz sevinirim. DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch hocam peki bu klavye iyi mi? Hocam İyzico ile alacağım kampaya varmış Seçenekler şunlar. 1. Akko MonsGeek MG75W midnight2. endorfy thock %75 Wireless3. ASUS TUF Gaming K3 gen II siyah red Switch. Bu 3 klavyeden birini almak istiyorum hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Hocam İnceleme: Dareu EK75 Pro inceleme şu rehbere bir bakın kendinize göre fakat gayet güzel klavye Gqkmen42 dedi: Hocam İnceleme: Dareu EK75 Pro inceleme şu rehbere bir bakın kendinize göre fakat gayet güzel klavye Genişletmek için tıkla... Yanloz klavye %60 sanırım
otrayt3214 dedi: Hocam hangi klavyeyi kullanıyorsunuz. Önerirseniz sevinirim. DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch hocam peki bu klavye iyi mi? Hocam İyzico ile alacağım kampaya varmış Seçenekler şunlar. 1. Akko MonsGeek MG75W midnight2. endorfy thock %75 Wireless3. ASUS TUF Gaming K3 gen II siyah red Switch. Bu 3 klavyeden birini almak istiyorum hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Hocam İnceleme: Dareu EK75 Pro inceleme şu rehbere bir bakın kendinize göre fakat gayet güzel klavye Gqkmen42 dedi: Hocam İnceleme: Dareu EK75 Pro inceleme şu rehbere bir bakın kendinize göre fakat gayet güzel klavye Genişletmek için tıkla... Yanloz klavye %60 sanırım
B blackripper Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 188 Çözümler 1 28 Haziran 2025 #8 Gqkmen42 dedi: Hocam İnceleme: Dareu EK75 Pro inceleme şu rehbere bir bakın kendinize göre fakat gayet güzel klavye. Yanloz klavye %60 sanırım. Genişletmek için tıkla... Benim aklımda kalan klavye de bu ama genelde arkadaşlar Royal Kludge R75 daha iyi seçenek diyorlar senin fikrin var mı?
Gqkmen42 dedi: Hocam İnceleme: Dareu EK75 Pro inceleme şu rehbere bir bakın kendinize göre fakat gayet güzel klavye. Yanloz klavye %60 sanırım. Genişletmek için tıkla... Benim aklımda kalan klavye de bu ama genelde arkadaşlar Royal Kludge R75 daha iyi seçenek diyorlar senin fikrin var mı?