2000TL klavye önerisi

Hocam bütçeniz çıkarsa bunada bir bakabilirsiniz

Neye göre alın diyorsun peki, ne incelemesi ne kullanıcı yorumu var. Daha hiçbir şeyi yok.

Neye göre alın diyorsun peki, ne incelemesi ne kullanıcı yorumu var. Daha hiçbir şeyi yok.

Wraith'in herhangi bir kötü ürününe rastlamadım manyetik switchli sağlam klavye gibi gözüküyor hocam. Ek olarak biraz yanlış telaffuz etmişim alın demem saçma olmuş bir bakın demek istedim.

Atılanlar arasında mongseek Fun 60 ve RK61 mantıklı duruyor başka ne düşünebilirim? Wraith'in ürünleri güzel oluyor ama bu atılan modeli iyi midir ona şimdiden şahsen ben karar veremem diye düşünüyorum.

Wraith'in herhangi bir kötü ürününe rastlamadım manyetik switchli sağlam klavye gibi gözüküyor hocam.

W75'in ilk ciktigi zamanlari biliyor musunuz?

Güzel herkese göre değişirde hocam. Kalite sağlamlık olarak beğeniyorum ben.
Eki Görüntüle 2536069

Tek iyi olayi garantisi.

W60 belirsiz, RK61 pahali. Fun 60 daha mantikli.

Gaming genden alıcaksanız İyzico ödeme ile kampanyası vardı hala geçerli diye biliyorum. FUN 60'ı daha ucuza alabilirsiniz.

Gaming genden alacaksanız İyzico ödeme ile kampanyası vardı hala geçerli diye biliyorum. Fun 60'ı daha ucuza alabilirsiniz.

Hocam İyzico ile ödemeyi seçtim fakat bir indirim göremedim kampanya ile ilgili bir kısım var mı yardımcı olursan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…