2000TL klavye önerisi

Mr.Trafocu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Mevcut olarak James Donkey 610S klavye kullanıyorum. Fiyat performans olarak beni tatmin etmişti. 2020'den beri yoğun olarak kullanıyorum. Bazı tuşlarında algılamama problemi başladı son 2 haftadır. Temizliğini vesaire her şeyini yaptım, tuşa bastırınca düzeliyor ama sonrasında tekrar gidiyor. 2000 TL bandında bir klavye arıyorum, kablolu kablosuz fark etmez. Şu anki red switch ve çok sesli oluyor. Özellikle geceleri rahatsız ediyor. Amazon'da indirimde şu modeli buldum, kullanan var mıdır ya da bilgi sahibi olan? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Amazon SteelSeries

F87 Pro alın geçin hocam.

F87 Pro alın geçin hocam.

Hocam selamlar bu fiyatlara çıkabilirim sorun değil fakat benim mevcut klavyeyi alırken baktığım kriter blue-red-brown switch farkı falandı. Renk çok önemli değil. Hangisi daha sessizdir bu modellerden. Performans olarak hangisini önerirsiniz?

Pro PCB kalitesi olarak daha iyi diye biliyorum ve diğerine göre v4 switch kullanıyor. Sessiz klavye istiyorsanız, hotswap özellikli bir tane alın. Outemu peach switch takarsınız sonra. Attığınız klavyelerin ses testleri YouTube'da vardır. Performans olarak araların ovalar bayırlar kadar bir fark yok.

Unutmadan, F87 Pro N11'de 1999 lira. Alacaksanız oradan alın. Sosyal'de oradan alan çok kişi var, satıcı güvenilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…