Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 22 Mart 2025 #91 SavaiBronzq dedi: Hocam ama VXE r1'den önce Rival 3 kullanıyordum monitöre fırlattım monitör çatladı Rival 3E bir şey olmadı o yüzden kötüledim biraz VXE r1i. Genişletmek için tıkla... Monitör e neden firlattiniz.
SavaiBronzq dedi: Hocam ama VXE r1'den önce Rival 3 kullanıyordum monitöre fırlattım monitör çatladı Rival 3E bir şey olmadı o yüzden kötüledim biraz VXE r1i. Genişletmek için tıkla... Monitör e neden firlattiniz.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 22 Mart 2025 #92 SavaiBronzq dedi: Hocam ama VXE r1'den önce Rival 3 kullanıyordum monitöre fırlattım monitör çatladı Rival 3E bir şey olmadı o yüzden kötüledim biraz VXE r1i. Genişletmek için tıkla... Kablosuz ve hafif Mouse'ların narin olduğunu bilmen gerekirdi. Çoğu kablosuz hafif Mouse'lar böyle. XPlasma dedi: Dual denilen muhtemelen 159 veya 159p herhalde hocam. Genişletmek için tıkla... Direkt 159 sanırım.
SavaiBronzq dedi: Hocam ama VXE r1'den önce Rival 3 kullanıyordum monitöre fırlattım monitör çatladı Rival 3E bir şey olmadı o yüzden kötüledim biraz VXE r1i. Genişletmek için tıkla... Kablosuz ve hafif Mouse'ların narin olduğunu bilmen gerekirdi. Çoğu kablosuz hafif Mouse'lar böyle. XPlasma dedi: Dual denilen muhtemelen 159 veya 159p herhalde hocam. Genişletmek için tıkla... Direkt 159 sanırım.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.605 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #93 royceed dedi: Arkadaşlar kulaklık tavsiyesi de alabilirim aynı zamanda Valorant CS PUBG tarzı oyunları oynamak için kullanılabilecek fiyatı uçuk olmadan. Genişletmek için tıkla... 2002p başta atmıştım zaten hocam https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwv_m-BhC4ARIsAIqNeBv5gaFJQ-DRsBJKsG7U7NG2BwBQOQeYmzqGw66ZCjGIXHgPxYRJV6AaAuY-EALw_wcB
royceed dedi: Arkadaşlar kulaklık tavsiyesi de alabilirim aynı zamanda Valorant CS PUBG tarzı oyunları oynamak için kullanılabilecek fiyatı uçuk olmadan. Genişletmek için tıkla... 2002p başta atmıştım zaten hocam https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwv_m-BhC4ARIsAIqNeBv5gaFJQ-DRsBJKsG7U7NG2BwBQOQeYmzqGw66ZCjGIXHgPxYRJV6AaAuY-EALw_wcB
SavaiBronzq Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #94 royceed dedi: Arkadaşlar kulaklık tavsiyesi de alabilirim aynı zamanda Valorant CS PUBG tarzı oyunları oynamak için kullanılabilecek fiyatı uçuk olmadan Genişletmek için tıkla... Havit Gamenote H2040D RGB Aydınlatmalı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Jack + USB - Beyaz - Fiyatı, Yorumları hocam bu var bazı kişiler sorun yaşamış biraz bakın isterseniz bende şu an gampower Raijin 7.1 var
royceed dedi: Arkadaşlar kulaklık tavsiyesi de alabilirim aynı zamanda Valorant CS PUBG tarzı oyunları oynamak için kullanılabilecek fiyatı uçuk olmadan Genişletmek için tıkla... Havit Gamenote H2040D RGB Aydınlatmalı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Jack + USB - Beyaz - Fiyatı, Yorumları hocam bu var bazı kişiler sorun yaşamış biraz bakın isterseniz bende şu an gampower Raijin 7.1 var
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.605 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #95 SavaiBronzq dedi: Havit Gamenote H2040D RGB Aydınlatmalı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Jack + USB - Beyaz - Fiyatı, Yorumları hocam bu var bazı kişiler sorun yaşamış biraz bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... O fiyata Havit Gamenote H2230D Kablolu Kulaklık varken alınmaz hocam 300TL'den nasıl öyle uçtu o.
SavaiBronzq dedi: Havit Gamenote H2040D RGB Aydınlatmalı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Jack + USB - Beyaz - Fiyatı, Yorumları hocam bu var bazı kişiler sorun yaşamış biraz bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... O fiyata Havit Gamenote H2230D Kablolu Kulaklık varken alınmaz hocam 300TL'den nasıl öyle uçtu o.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 22 Mart 2025 #96 XPlasma dedi: O fiyata Havit Gamenote H2230D Kablolu Kulaklık varken alınmaz hocam 300TL'den nasıl öyle uçtu o. Genişletmek için tıkla... Oha ne olmuş buna
XPlasma dedi: O fiyata Havit Gamenote H2230D Kablolu Kulaklık varken alınmaz hocam 300TL'den nasıl öyle uçtu o. Genişletmek için tıkla... Oha ne olmuş buna
R royceed Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #97 XPlasma dedi: 2002p başta atmıştım zaten hocam https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwv_m-BhC4ARIsAIqNeBv5gaFJQ-DRsBJKsG7U7NG2BwBQOQeYmzqGw66ZCjGIXHgPxYRJV6AaAuY-EALw_wcB Genişletmek için tıkla... gördüm de bütçeye göre fazla geldi
XPlasma dedi: 2002p başta atmıştım zaten hocam https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwv_m-BhC4ARIsAIqNeBv5gaFJQ-DRsBJKsG7U7NG2BwBQOQeYmzqGw66ZCjGIXHgPxYRJV6AaAuY-EALw_wcB Genişletmek için tıkla... gördüm de bütçeye göre fazla geldi
SavaiBronzq Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #98 XPlasma dedi: O fiyata Havit Gamenote H2230D Kablolu Kulaklık varken alınmaz hocam 300TL'den nasıl öyle uçtu o. Genişletmek için tıkla... Kullaklıktan pek anlamam siz kullanıyor musunuz hocam önerdiğiniz kulaklığı deneyimleriniz nasıl bende düşünüyorumda almayı.
XPlasma dedi: O fiyata Havit Gamenote H2230D Kablolu Kulaklık varken alınmaz hocam 300TL'den nasıl öyle uçtu o. Genişletmek için tıkla... Kullaklıktan pek anlamam siz kullanıyor musunuz hocam önerdiğiniz kulaklığı deneyimleriniz nasıl bende düşünüyorumda almayı.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.605 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #99 SavaiBronzq dedi: Kullaklıktan pek anlamam siz kullanıyor musunuz hocam önerdiğiniz kulaklığı deneyimleriniz nasıl bende düşünüyorumda almayı. Genişletmek için tıkla... BlackShark V2 X kullanıyorum hocam. Maalesef o konuda bir şey diyemem. Kağıt üzerindeki özellikleri iyi zaten.
SavaiBronzq dedi: Kullaklıktan pek anlamam siz kullanıyor musunuz hocam önerdiğiniz kulaklığı deneyimleriniz nasıl bende düşünüyorumda almayı. Genişletmek için tıkla... BlackShark V2 X kullanıyorum hocam. Maalesef o konuda bir şey diyemem. Kağıt üzerindeki özellikleri iyi zaten.
SavaiBronzq Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #100 Tandstiik dedi: Monitör e neden firlattiniz. Genişletmek için tıkla... Sakinliğimi koruyamadım XPlasma dedi: BlackShark V2 X kullanıyorum hocam. Maalesef o konuda bir şey diyemem. Kağıt üzerindeki özellikleri iyi zaten. Genişletmek için tıkla... AA hocam Razer kullanıyorsunuz güzel mi bari daha önce klavye ve faresini kullandım ama hiç kulaklığını kullanmamıştım.
Tandstiik dedi: Monitör e neden firlattiniz. Genişletmek için tıkla... Sakinliğimi koruyamadım XPlasma dedi: BlackShark V2 X kullanıyorum hocam. Maalesef o konuda bir şey diyemem. Kağıt üzerindeki özellikleri iyi zaten. Genişletmek için tıkla... AA hocam Razer kullanıyorsunuz güzel mi bari daha önce klavye ve faresini kullandım ama hiç kulaklığını kullanmamıştım.