Çok saçma bir örnek olabilir ama mesela ben bütçem 3000TL dedim ama siz bana 3600TL'lik bir ürün gönderdiniz ben ürünü inceleyip kaliteli olduğunu düşündüm ve bu ürünü satın aldım yani bütçe arttirilabilir 2000TL yuvarlak olarak yazilmis büyük ihtimalle.
Xtrfy M42 RGB Ayarlanabilir simetrik şekil Ultra hafif yapı Pixart 3389 sensörü Modüler kabuk - iki boyut (dahil) Çok yönlü şekil. Sağlam performans. Ultra hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. Ve boyutunu ayarlamanıza izin veren değiştirilebilir parçalara sahip simetrik bir şekil. M42, her...
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mouse rengine takılmazsanız harika ürünlerdir. RGB isteğinizi de karşılar.
mouse renge takılmasam direkt siyahı alınabilecek bir mouse ama siyah istiyorum. Klavye için de eklemeyi unutmuşum sağdaki tuşları olan bir model bakıyorum
Çok saçma bir örnek olabilir ama mesela ben bütçem 3000TL dedim ama siz bana 3600TL'lik bir ürün gönderdiniz ben ürünü inceleyip kaliteli olduğunu düşündüm ve bu ürünü satın aldım yani bütçe arttirilabilir 2000TL yuvarlak olarak yazilmis büyük ihtimalle.
Mouse renge takılmasam direkt siyahı alınabilecek bir mouse ama siyah istiyorum. Klavye için de eklemeyi unutmuşum sağdaki tuşları olan bir model bakıyorum.