2000TL klavye ve fare önerisi

O fiyatlarla bile daha uyguna geliyor türkiyedekilerden.

Ben şahsi olarak Temu'dan fareu klavye gibi ürünler almam ama bilgisayae için ekipman alınabilir kulaklık tutucagi mikrofon standı vs. ürünler almak çok mantıklı geliyor hem ucuz hem de kalite oluyolarlar.

Şimdi scyrox V8 ve Attack Shark X3 modellerini deneyimliyorum bakalım ne kadar dayanacaklar

Ömürleri kısa gibi

X3 biraz sorunlu olabilir ama scyrox iyi dayanır hocam.

X3ü de 1 ay kullandım şu an main farem scyrox onunda şarjı bir tık hızlı gidiyor o şarjdayken X3ü kullanıyorum. ama fiyatına değecek bir mouse kesinlikle değil

1100TL'ye AJ159 Pro aldım tepe tepe kullanıyorum. Mcu sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum hala sorunda çıkartmadı.

Temu'dan mouse almak ne kadar mantıklı bilmiyorum kalitesi açısından bir şey diyemem ama alt sepet tutarı vs. var trslimat süreside uzun oluyor genelde.

Alt sepet falan yok bu yöntemde, 514 TL'ye geliyor sadece mouse, marka direkt Ajazz kaliteli bir marka. Ortalama 2 haftada geliyor.

1100TL'ye AJ159 Pro aldım tepe tepe kullanıyorum. Mcu sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum hala sorunda çıkartmadı.

Mcusu ne onların X3 ile aynı mı dandik bir şey kullanıyolar diye biliyorum ama araştırmadım.

X3ü de 1 ay kullandım şu an main farem scyrox onunda şarjı bir tık hızlı gidiyor o şarjdayken X3ü kullanıyorum. Ama fiyatına değecek bir mouse kesinlikle değil.

X3mü scyrox mu? X3 ise bence de değmez ama scyrox ise o fiyat bandında daha iyisini bulmanız imkansız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…