Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 22 Mart 2025 #81 Deiinzz dedi: Alt sepet falan yok bu yöntemde, 514 TL'ye geliyor sadece mouse, marka direkt Ajazz kaliteli bir marka. Ortalama 2 haftada geliyor. Genişletmek için tıkla... Markanın kalitesini bilmem dediğiniz gibi kalıntı olabilir ama adını ilk defa duydum.
Deiinzz dedi: Alt sepet falan yok bu yöntemde, 514 TL'ye geliyor sadece mouse, marka direkt Ajazz kaliteli bir marka. Ortalama 2 haftada geliyor. Genişletmek için tıkla... Markanın kalitesini bilmem dediğiniz gibi kalıntı olabilir ama adını ilk defa duydum.
SavaiBronzq Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #82 XPlasma dedi: X3mü scyrox mu? X3 ise bence de değmez ama scyrox ise o fiyat bandında daha iyisini bulmanız imkansız zaten. Genişletmek için tıkla... Scyrox kesinlikle hak ediyor zaten kutusu en az 1000TL çok iyi yapmışlar her şeyini.
XPlasma dedi: X3mü scyrox mu? X3 ise bence de değmez ama scyrox ise o fiyat bandında daha iyisini bulmanız imkansız zaten. Genişletmek için tıkla... Scyrox kesinlikle hak ediyor zaten kutusu en az 1000TL çok iyi yapmışlar her şeyini.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.605 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #83 SavaiBronzq dedi: Mcusu ne onların X3 ile aynı mı dandik bir şey kullanıyolar diye biliyorum ama araştırmadım. Genişletmek için tıkla... Sitede rouyan yazıyor. Ama bazıları da PAN1080 diyor ondan dolayı içini açmadan net bir şekilde bilemem.
SavaiBronzq dedi: Mcusu ne onların X3 ile aynı mı dandik bir şey kullanıyolar diye biliyorum ama araştırmadım. Genişletmek için tıkla... Sitede rouyan yazıyor. Ama bazıları da PAN1080 diyor ondan dolayı içini açmadan net bir şekilde bilemem.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 22 Mart 2025 #84 Tandstiik dedi: Sizin kendi tercihiniz ürünü garantisi var mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ürünlerinde garanti olmuyor genelde, 500 TL'ye aldığımız üründe de garantiye gerek yok.
Tandstiik dedi: Sizin kendi tercihiniz ürünü garantisi var mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ürünlerinde garanti olmuyor genelde, 500 TL'ye aldığımız üründe de garantiye gerek yok.
Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 22 Mart 2025 #85 SavaiBronzq dedi: Scyrox kesinlikle hak ediyor zaten kutusu en az 1000TL çok iyi yapmışlar her şeyini. Genişletmek için tıkla... Parayı kutusuna vermişsiniz demek ki kutusuz olarak alın
SavaiBronzq dedi: Scyrox kesinlikle hak ediyor zaten kutusu en az 1000TL çok iyi yapmışlar her şeyini. Genişletmek için tıkla... Parayı kutusuna vermişsiniz demek ki kutusuz olarak alın
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 22 Mart 2025 #86 XPlasma dedi: Sitede rouyan yazıyor. Ama bazıları da PAN1080 diyor ondan dolayı içini açmadan net bir şekilde bilemem. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım onu ya, AJ159 Pro'ya PAN180 diyorlar ama Dual'ı görmedim hiç.
XPlasma dedi: Sitede rouyan yazıyor. Ama bazıları da PAN1080 diyor ondan dolayı içini açmadan net bir şekilde bilemem. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım onu ya, AJ159 Pro'ya PAN180 diyorlar ama Dual'ı görmedim hiç.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.605 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #87 Tandstiik dedi: Markanın kalitesini bilmem dediğiniz gibi kalıntı olabilir ama adını ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Marka gayet kaliteli marka. Forumda biraz gezerseniz ürünlerinin önerildiğini görebilirsiniz zaten.
Tandstiik dedi: Markanın kalitesini bilmem dediğiniz gibi kalıntı olabilir ama adını ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Marka gayet kaliteli marka. Forumda biraz gezerseniz ürünlerinin önerildiğini görebilirsiniz zaten.
SavaiBronzq Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #88 Deiinzz dedi: Kırmış bir de 1 ay dayanmadı diyor Genişletmek için tıkla... Hocam ama VXE r1'den önce Rival 3 kullanıyordum monitöre fırlattım monitör çatladı Rival 3E bir şey olmadı o yüzden kötüledim biraz VXE r1i.
Deiinzz dedi: Kırmış bir de 1 ay dayanmadı diyor Genişletmek için tıkla... Hocam ama VXE r1'den önce Rival 3 kullanıyordum monitöre fırlattım monitör çatladı Rival 3E bir şey olmadı o yüzden kötüledim biraz VXE r1i.
R royceed Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #89 arkadaşlar kulaklık tavsiyesi de alabilirim aynı zamanda valo cs pubg tarzı oyunları oynamak için kullanılabilecek fiyatı uçuk olmadan
arkadaşlar kulaklık tavsiyesi de alabilirim aynı zamanda valo cs pubg tarzı oyunları oynamak için kullanılabilecek fiyatı uçuk olmadan
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.605 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #90 Deiinzz dedi: Bende anlamadım onu ya, AJ159 Pro'ya PAN180 diyorlar ama Dual'ı görmedim hiç. Genişletmek için tıkla... Dual denilen muhtemelen 159 veya 159p herhalde hocam.
Deiinzz dedi: Bende anlamadım onu ya, AJ159 Pro'ya PAN180 diyorlar ama Dual'ı görmedim hiç. Genişletmek için tıkla... Dual denilen muhtemelen 159 veya 159p herhalde hocam.