2000TL kontrolcü önerisi

Hangisi daha iyi bilmiyorum. Ama 8BitDo 2C'nin iyi olduğunu söyleyebilirim. Hatta şu an önümde duruyor oyuna girmeden önce 5 dk oyalanayım dedim

8bit do 2C'yi ne kadar süredir kullanıyorsunuz herhangi bir ölü bölgesi var mı veya stick drift gibi bir sorun oldu mu?

Gizala güvenilir. 8bitdo ürünlerinin resmi distribütörü.

8bitdo 2C varken alınmaz.

Ona da baktım GC20 de kronik sol analoglar da stick drift var benim bir arkadaşım da gc 20 de yaşadı, gc 30 da aynı kol sadece batarya eklenmiş ve kablosuz onda da kronik stick drift olabilir o yüzden o riske girmek istemem.
Cidden 2C al geç o bütçeye daha iyisi yok şuan.

Gizala güvenilir. 8BitDo ürünlerinin resmi distribütörü.

8BitDo 2C varken alınmaz.

Bu gizala sitesi resmi distribütör ise nasıl diğer yerler çok daha pahalıya satabiliyor normalde resmi yerler daha pahalıya satmaz mı telefonlarda Xiaomi ve Apple da öyle oluyor.

8bit do 2C'yi ne kadar süredir kullanıyorsunuz herhangi bir ölü bölgesi var mı veya stick drift gibi bir sorun oldu mu?

1 aydır falan kullanıyorum. Bundan önce de 1 ay C modeli kullanmıştım. Ölü bölge testinde bende %12-13 arası çıkıyor. Ölü bölgenin zararı ne bilmiyorum ama bana şu ana kadar sıkıntı yaşatmadı. Stick drift olmuyor, olacağını da sanmam hall effect var çünkü.

Bu gizala sitesi resmi distribütör ise nasıl diğer yerler çok daha pahalıya satabiliyor normalde resmi yerler daha pahalıya satmaz mı telefonlarda Xiaomi ve Apple da öyle oluyor.
Direk adamlardan ürünü alıyor Gizala. Diğerleri ülkeye ithal edip ekstra kar marjı koyuyor. Gizala toplu aldığından daha ucuza getiriyor. Zaten Aliexpress'den kendin alsan 1700TL'ye geliyor. 1800 ver Gizala'dan al.

Cidden 2C al geç o bütçeye daha iyisi yok şu an.

Önerin için teşekkürler peki 2C'yi yurt dışından almak mı TR'den almak mı daha mantıklı?
AliExpress de 800TL
Türkiye'de 1800TL'den satılıyor.

Önerin için teşekkürler peki 2C'yi yurt dışından almak mı TR'den almak mı daha mantıklı?
AliExpress de 800TL
Türkiye'de 1800TL'den satılıyor.
Aliexpress'de vergi de eklenicek. 1600TL civarına geliyor. 200TL verip TR garantili alırdım. Sonuçta teknolojik ürün ve dramatik bir fiyat yok arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…