TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 29 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar merhaba ben halı saha da genellikle defans ya da orta saha oynuyorum ve krampon arıyorum. Bütçem 2000 TL civarı ben birkaç tane seçenek bırakacağım ama bunlar halı sahada giyilir mi emin olamadım. adidas F50 Club Fxg Erkek Çim Zemin Kramponu IE0611 Beyaz - Fiyatı, Yorumları adidas F50 Club Fxg Erkek Çim Zemin Kramponu IE0611 Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Puma Future Play Fg/Ag 107377-01 Erkek Krampon BEYAZ - Fiyatı, Yorumları Puma Future Play Fg/Ag 107377-01 Erkek Krampon BEYAZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Nike Phantom Luna II Club Erkek Mavi Bilekli Çim Saha Kramponu Intersport'ta Nike Phantom Luna II Club Erkek Mavi Bilekli Çim Saha Kramponu modelini keşfet. Sporda en iyisi sen ol! www.intersport.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2024
Arkadaşlar merhaba ben halı saha da genellikle defans ya da orta saha oynuyorum ve krampon arıyorum. Bütçem 2000 TL civarı ben birkaç tane seçenek bırakacağım ama bunlar halı sahada giyilir mi emin olamadım. adidas F50 Club Fxg Erkek Çim Zemin Kramponu IE0611 Beyaz - Fiyatı, Yorumları adidas F50 Club Fxg Erkek Çim Zemin Kramponu IE0611 Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Puma Future Play Fg/Ag 107377-01 Erkek Krampon BEYAZ - Fiyatı, Yorumları Puma Future Play Fg/Ag 107377-01 Erkek Krampon BEYAZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Nike Phantom Luna II Club Erkek Mavi Bilekli Çim Saha Kramponu Intersport'ta Nike Phantom Luna II Club Erkek Mavi Bilekli Çim Saha Kramponu modelini keşfet. Sporda en iyisi sen ol! www.intersport.com.tr